Proiectul reţelelor de canalizare în oraşul Năvodari, pe agenda primarului Florin Chelaru

329
Proiectul reţelelor de canalizare în oraşul Năvodari, pe agenda primarului Florin Chelaru - navodarii-chelaru-1700229773.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a convocat Consiliul Local într-o şedinţă extraordinară de îndată cu privire la montarea unor reţele de canalizare în localitate pe diferite străzi.

„Am convocat în această seară (n.r. joi) o ședință de îndată a Consiliului Local Năvodari pentru a completa, la solicitarea Ministerului Mediului, proiectul privind introducerea rețelei de canalizare în zona de nord a orașului! Proiectul a fost depus spre finanțare pe PNRR, prin Ministerul Mediului! Străzile cuprinse în proiect pe care vom introduce canalizarea: Carierei, Alee din str. Carierei, Sibioarei (tr. I și II), Alee din str. Sibioarei, Recoltei, Alee din str. Recoltei, Prelungirea Recoltei, Alee între str. Recoltei și Str. Răsăritului, Răsăritului, Tractorului, Gliei, Lanului, Labirint, Corbului, Aleea din str. Corbului, Lacului, Eternității, Macului – Macului Tr.2, Alei din str. Macului, Apusului, Aleea din str. Locomotivei, Alee acces str. Locomotivei. Valoarea totală a proiectului este de 7,1 milioane lei, fără TVA”, a declarat Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5369 secunde