Edilul din Năvodari, Florin Chelaru, vizită la creşa din localitate

1457
Edilul din Năvodari, Florin Chelaru, vizită la creşa din localitate - chelaru-cresa-1695043554.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a făcut o vizită la creşa din Năvodari pentru a observa de la faţa locului în ce condiţii îşi desfăşoară activitatea micuţii de acolo.

Edilul a rămas impresionat şi a anunţat că această creşă va intra şi într-un proces de renovare pentru a creşte calitatea serviciilor.

„Am făcut o vizită la creșa din Năvodari pentru a vedea condițiile în care își desfășoară activitatea instituția acum la început de an școlar!

Prichindei frumoși și, spre uimirea mea, cuminți și ascultători, își luau gustarea de fructe. Patru grupe funcționează în cadrul creșei, beneficiind de toate condițiile. Știu că sunt multe cereri din partea părinților și locurile limitate, dar acest lucru sperăm să îl remediem! Vestea bună este că, în curând, creșa va intra în ample lucrări de reabilitare în cadrul unui proiect finanțat prin PNRR. Licitația pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție va fi lansată în perioada următoare! Vom avea astfel o creșă și mai frumoasă, bine dotată și atractivă pentru copii! Vă voi ține la curent cu evoluția proiectului”, a declarat Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4018 secunde