Administraţia locală din Năvodari continuă lucrările de amenajare a străzilor din localitate

320
Administraţia locală din Năvodari continuă lucrările de amenajare a străzilor din localitate - chelaru-monitorizeaza-1691675310.jpg

Articole de la același autor

Primarul din oraşul Năvodari, Florin Chelaru, verifică zilnic activitatea muncitorilor de pe şantiere. Edilul nu a fost prea plăcut impresionat de ceea ce a găsit şi le-a solicitat muncitorilor să se mobilizeze mai mult.

„În fiecare zi, de la prima oră ne aflăm pe șantierele de lucrări cu fonduri europene pentru a discuta stadiul proiectelor! La noua Școală nr.3 se decofrează placa de beton de la etajul 3, se lucrează la zidărie și instalația sanitară. Se mai lucrează la modernizarea principalelor străzi din Năvodari (proiectul de mobilitate), se lucrează la amenajarea trotuarelor pe străzile Nuferilor și Plopilor. Urmează apoi decopertarea și refacerea completă a carosabilului cu covor asfaltic. RAJA execută lucrări cu fonduri europene pentru introducerea unei noi conducte de apă pe strada Corbului. În urma acestor lucrări, vom moderniza strada și trotuarele. Lucrăm şi la reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură, acolo unde s-a finalizat reabilitarea fațadei dinspre str. Constanței şi se lucrează la celelalte fațade. La interior se execută lucrări de refacere a instalației sanitare și lucrări de finisaje. Le-am transmis constructorilor că sunt nemulțumit de stadiul lucrărilor și le-am cerut o mobilizare mai mare pe șantier”, a declarat Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.624 secunde