Premierul Grindeanu: "Nu o să dau replică la diverși care spun anumite lucruri"

110
Premierul Grindeanu:
Premierul Sorin Grindeanu a declarat că nu va da replica "la diverși care spun anumite lucruri" care critică activitatea guvernamentală. El a adăugat că nu pot fi date la o parte lucrurile bune făcute de guvernul său, în pofida faptului că nu conduce un cabinet perfect.


Întrebat cum comentează afirmațiile președintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău, legate de nemulțumirile față de activitatea Guvernului, Sorin Grindeanu a afirmat: "Rolul meu e să fiu prim-ministru. Nu o să dau replici pe această temă. Treaba mea e să guvernez cu echipa pe care o conduc (...) Este acest guvern perfect? Nu! Tot timpul este loc de mai bine, dar nu putem da la o parte lucrurile bune care s-au făcut în aceste luni".


Premierul a apreciat că speculațiile legate de schimbarea sa din funcție au fost înlăturate prin declarațiile făcute marți seara de către președintele PSD, Liviu Dragnea. "Cred că aseară Liviu Dragnea a clarificat această situație. Nu cred că sunt în situația de a da replici și de a-mi da cu părerea (...) Nu o să mă găsiți în postura unui prim-ministru care dă replica la diverși care spun anumite lucruri", a mai Sorin Grindeanu, la un post de televiziune, citat de News.ro.


În ce privește nemulțumirea exprimată de către Liviu Dragnea privind absența sa și a ministrului de Finanțe de la dezbaterile din plenul Camerei Deputaților pe marginea Legii salarizării, Grindeanu a spus că mai important este faptul că această lege a fost adoptată. "Am fost și sunt un susținător al Legii salarizării unitare. A lucrat extraodinar ministrul Muncii, doamna Vasilescu, și ăsta este cel mai important lucru", a mai spus Grindeanu.


Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat, miercuri, la Parlament, că formațiunea politică are mulți membri capabili să-i înlocuiască pe actualii miniștri, dar și pe premier în cazul în care comisia care analizează activitatea Executivului va decide acest lucru, precizând că nemulțumirile social-democraților față de acesta sunt legate de comunicare și de ritmul de implementare a unor măsuri din programul de guvernare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4982 secunde