Premierul Victor Ponta l-a primit astăzi pe șeful MI 6, John Sawers

46
Premierul Victor Ponta l-a primit astăzi pe șeful MI 6, John Sawers - ponta-1391173041.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta l-a primit astăzi la Palatul Victoria pe șeful Serviciului de Informații Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord - MI6, John Sawers.


"Cu acest prilej a fost apreciată excelenta cooperare dintre instituțiile de securitate românești și britanice în prevenirea și combaterea fenomenelor care pot afecta securitatea cetățenilor din cele două state sau care sunt îndreptate împotriva membrilor NATO și ai Uniunii Europene. Între aspectele de interes special se află combaterea terorismului, a terorismului informatic și a altor forme de activități ilegale la nivel regional și global. A fost efectuat și un schimb de opinii pe teme internaționale de actualitate", informează un comunicat de presă al Guvernului remis Agerpres. 


Potrivit sursei citate, în cadrul întrevederii a fost subliniată susținerea pe care Guvernul o acordă "consolidării dimensiunilor de cooperare specifică, la nivel instituțional, cu partenerii strategici ai României din comunitatea Euro-Atlantică".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6458 secunde