Premierul Viorica Dăncilă: "Nu este oportună cooptarea Pro România la guvernare"

220
Premierul Viorica Dăncilă:

Articole de la același autor

Președintele Partidului Social Democrat, premierul Viorica Dăncilă, a declarat, ieri, că nu este oportună cooptarea Pro România la guvernare.


Premierul a precizat că o decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național, ca urmare a declarațiilor lui Victor Ponta, "care au nemulțumit PSD".


"Da, am abordat și acest subiect, marea majoritate a colegilor au decis că nu este oportună cooptarea Pro România la guvernare, noi avem o alianță, o alianță puternică cu care am pornit la drum și vrem să continuăm până în 2020. Am avut o discuție cu Victor Ponta despre o eventuală susținere a PSD, s-au abordat noțiuni generale, nimic punctual, pentru că nu puteam să mă angajez la nimic până nu aveam o discuție în forul statutar al partidului, Am văzut în rest declarațiile domnului Ponta, declarații care au nemulțumit PSD și aceste lucruri au condus la această reticență în a coopta Pro România la guvernare", a spus Viorica Dăncilă, la Digi24.


Ea a adăugat că Victor Ponta a lansat, în cadrul discuției avute, ipoteza ca Pro România să vină la guvernare.
"A lansat această ipoteză de a veni la guvernare, dar nu au fost discuții care să se finalizeze cu un protocol, cu o soluție privind venirea la guvernare", a afirmat liderul PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4852 secunde