Președintele PPDD Constanța, Gheorghe Slabu, internat în spital, la Târgu Mureș

547
2
Președintele PPDD Constanța, Gheorghe Slabu, internat în spital, la Târgu Mureș - gheorgheslabu-1410438113.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, a fost internat, astăzi, la spitalul din Târgu Mureș, unde a mers pentru a face o serie de investigații în secția de cardiologie.

"S-a adunat mult stres, multă oboseală. Volumul de muncă la partid este unul mare, iar când mai apare și implicarea afectivă, grija față de problemele cotidiene ale celor din jur, este greu să eviți asemenea căderi. Am mai făcut analize, pentru ficat, rinichi, tensiune, la spitale din Constanța și București, iar unele nu au ieșit prea grozave. De aceea, am venit și la specialiștii de la Târgu Mureș", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Gheorghe Slabu. 



Comentează știrea

hugovictor
12 septembrie 2014
Blestemele Gica !

Asa este ! S-a adunat, mai ales dupa furtul "Romline",...usor ii este lui ? Blestemele marinarilor Gica ! Stii tu,..."blestemul de marinar si de fata de bine, tine ! Ce te faci cu marinarii, ca-s si fete de bine ?!" Mai ales cind ii tineai cu anii arestati pe afara, si tu te dadeai in barci cu Mohamed Shaufique. Unul din diaspora, cindva la Romline !

relul marinelul
12 septembrie 2014
pentru hugovictor

stimate domn....faci o mare confuzie intre acest domn si gheorghe slabu fost director romline -constanta ...domnul din articolul de mai sus NU A FOST DIRECTOR ROMLINE...ESTE DOAR O ASEMANARE DE NUME...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8941 secunde