Ce bucurie le-a făcut PPDD Constanța copiilor din General Scărișoreanu

210
Ce bucurie le-a făcut PPDD Constanța copiilor din General Scărișoreanu - cebucurie-1403887937.jpg

Articole de la același autor

Mare bucurie mare, vineri, pentru un grup de 50 de copii din localitatea General Scărișoreanu, care, grație sprijinului acordat de Organizația Județeană Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu, a petrecut o zi de neuitat la malul mării.

"Este vorba despre o acțiune organizată în colaborare cu preotul Vasilică Sterea, care slujește la Mânăstirea Crucea și care este și profesor la Școala gimnazială General Scărișoreanu. Astfel, noi le-am asigurat transportul și i-am invitat la o pizza și un pahar de băuturi răcoritoare. Copiii s-au bucurat foarte mult, au avut în program vizite la Acvariu, Delfinariu, Muzeul de Istorie și au fost și la film, la cinema, în Maritimo Shopping Center", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Organizației Județene Constanța a PPDD, Gheorghe Slabu.

Acțiuni similare, în care beneficiari vor fi copiii din satele și comunele din județul Constanța, vor continua pe întreaga perioadă a sezonului estival.

"Sunt mulți copii din familii nevoiașe, care nu au fost niciodată la Constanța și pentru care o vizită la obiectivele turistice din oraș sau pur și simplu la plajă este o mare bucurie. Vom încerca, în măsura posibilităților, să aducem cât mai mulți copii pe litoral", a precizat președintele Gheorghe Slabu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde