Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu Marco Tronchetti Provera, liderul Grupului Pirelli

563
Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu Marco Tronchetti Provera, liderul Grupului Pirelli - traianbasescubiografie-1314780458.jpg
Președintele României, Traian Băsescu, a primit, astăzi, la Palatul Cotroceni, delegația Grupului Pirelli condusă de domnul Marco Tronchetti Provera, președinte al Grupului. La întâlnire a participat și domnul Mario Cospito, ambasadorul Italiei în România. Marco Tronchetti Provera i-a prezentat președintelui stadiul investiției de extindere a fabricii de anvelope de la Slatina, dar și alte activități ale Grupului Pirelli în România.
Șeful statului a remarcat faptul că Grupul Pirelli a continuat să investească în România, chiar și în situația de criză economică mondială. Pe acest fundal, președintele Traian Băsescu a subliniat că, pentru România, investiția străină directă este un important motor pentru asigurarea creșterii economice sustenabile. În cadrul discuțiilor s-a evidențiat și importanța proiectelor sociale și culturale promovate de Grupul Pirelli în România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3891 secunde