Prim-ministrul Florin Cîțu dezminte informațiile despre un al doilea dosar în SUA

314
Prim-ministrul Florin Cîțu dezminte informațiile despre un al doilea dosar în SUA - citudosar-1629123322.jpg
Premierul Florin Cîțu a reacționat, luni, în legătură cu informațiile apărute în spațiul public despre un al doilea dosar în Statele Unite ale Americii, pentru o datorie de aproape 7.000 de dolari. Premierul susține că este vorba despre o decizie de respingere a unei sentințe civile, despre care nu a fost informat niciodată. „Eram foarte ușor de găsit”, spune premierul.

„A fost prezentat în spațiul public un dosar în SUA. M-am informat și eu, este de fapt o decizie de respingere a unei sentințe civile despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit pentru oricine. Realitatea juridică este că acel dosar a fost respins de instanța din SUA, iar eu am încredere în justiția din Statele Unite”, a declarat Florin Cîțu.

În presă a fost publicat duminică, un dosar din statul Iowa împotriva lui Florin Cîțu, deschis în anul 2008, la 6 ani după plecarea acestuia din SUA, pentru neplata unei datorii de aproape 7.000 de dolari la Maryland National Bank. După 7 luni de la chemarea în judecată, recuperatorii renunță la proces. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3919 secunde