Primăria Constanța a amenajat o nouă parcare în locul garajelor demolate

510
Primăria Constanța a amenajat o nouă parcare în locul garajelor demolate - primariaconstanta-1561057847.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat, ieri, că în municipiul Constanța a fost amenajată o nouă parcare. Aceasta este amplasată în zona Marvimex din cartierul Inel 1 și dispune de peste 200 de locuri destinate riveranilor. Parcarea a apărut în urma demolării celor 80 de garaje aflate în vecinătatea blocurilor. Spațiul a fost asfaltat, fiind montate borduri și amenajate alei pietonale, iar locurile de parcare au fost marcate și numerotate. 


Acțiunea de demolare a garajelor va continua în toate cartierele din oraș  iar în acest fel, locurile de parcare vor fi dublate. 
"De la începutul anului și până acum, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a înființat aproximativ 900 de locuri noi de parcare, în cartierele din oraș. Zilele acestea, echipele lucrează la o nouă parcare în zona Faleză Nord, în perimetrul blocurilor U5-U6, iar în următoarea perioadă, se va acționa în zonele Inel 2, Tomis 2 și Badea Cârțan", au transmis reprezentanții administrației publice locale din Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6886 secunde