Primăria Medgidia a achiziţionat 20 de toalete ecologice pentru municipalitate

419
Primăria Medgidia a achiziţionat 20 de toalete ecologice pentru municipalitate - medgidiatoalete-1666106899.jpg
Administraţia locală din Medgidia a anunţat pe pagina oficială de Facebook a primăriei că a reuşit achiziţionarea a 20 de toalete ecologice pentru oraş.

Acest lucru a fost posibil datorită Fundaţiei World Vision România, care a donat toaletele. Această fundaţie nu este la prima colaborare cu Primăria Medgidia.

„Criza refugiaților din Ucraina este departe de a se finaliza. În fuga din calea războiului, mulți dintre ei au poposit la Medgidia, unde au găsit sprijin din partea autorităților locale. În acest context, Fundația World Vision România a donat municipalității 20 de toalete ecologice, care vor putea fi folosite atât de ucraineni, cât și de cetățenii din Medgidia.

Mulțumim Fundației World Vision România pentru suportul acordat orașului nostru, în scopul susținerii refugiaților din Ucraina. Donația este binevenită ținând cont că numărul refugiaților din județul Constanța crește, iar Medgidia este un important punct de tranzit în deplasarea lor către centrul României, dar și către Europa”, au transmis reprezentanţii Primăriei Medgidia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4905 secunde