Primăria Medgidia bifează încheierea proiectului "CORAI"

217
Primăria Medgidia bifează încheierea proiectului

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia organizează, astăzi, de la ora 11.00, în sala de consiliu, o conferință ce vizează încheierea proiectului "Consiliere, orientare, responsabilizare prin abordare informativă - CORAI".

Proiectul este implementat în Municipiul Medgidia de Asociația Community Aid România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia și Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord.

La eveniment, vor fi prezenți Gabriel Cateliu, președintele Asociației Community Aid Romania, și Alina Ocheană, consilier superior în cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, Compartiment Bibliotecă.

Proiectul "Consiliere, orientare, responsabilizare prin abordare informativă - CORAI" este câștigătorul programului de responsabilitate socială "Heineken pentru Comunități", ediția 2016, lansat de Heineken și Asociația CSR Nest în județul Constanța.

Proiectul CORAI își propune să educe și să informeze populația din orașul Medgidia cu privire la modalitățile de prevenție a cancerului de sân și a cancerului de col uterin și, pe această cale, să contribuie la creșterea numărului persoanelor care depistează în faze incipiente această maladie, prin efectuarea controalelor periodice de specialitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9769 secunde