Primăria Murfatlar reabilitează şcoala şi Căminul Cultural din satul Siminoc

340
Primăria Murfatlar reabilitează şcoala şi Căminul Cultural din satul Siminoc - cojocaru-murfatlar-1707142128.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Murfatlar, George Cojocaru, a anunţat faptul că, în aceste zile, are un proiect în implementare, şi anume modernizarea şcolii din satul Siminoc şi a Căminului Cultural din aceeaşi localitate.

„Având în vedere că suntem în derularea contractului de finanțare cu fonduri europene nr. 8910/23.01.2023 în valoare de 873.781,22 lei, pentru obiectivul de investiție Reabilitare energetică moderată a Școlii generale din Siminoc și în urma licitației publice s-a desemnat constructorul și s-a semnat contractul de execuție lucrări nr.1524/29.01.2024, acum trebuie emis Ordinul de începere a lucrărilor. Pentru aceasta, în zilele următoare vom proceda la relocarea sălilor de curs în clădirea Grădiniței Siminoc și a Căminului Cultural Siminoc”, a declarat George Cojocaru.

Lucrările ce vor fi efectuate la Școala Siminoc vor consta în placarea termică exterioară și aplicarea de tencuială decorativă, înlocuirea tâmplării exterioare și interioare, termoizolarea planșeului de pod și a pardoselii, inclusiv înlocuirea parchetului, repararea învelitorii acoperișului și montarea unui sistem de colectare a apei, repararea trotuarelor de protectie, înlocuirea centralei termice și a instalației electrice, termice și sanitare, refacerea finisajelor interioare, montarea instalației de paratrăsnet, montarea panourilor fotovoltaice și panourilor pentru încălzirea apei şi montarea unei centrale de avertizare incendiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7049 secunde