Primăria Năvodari ia măsuri pentru atenuarea efectelor desființării SC Ecoterm SA

1257

Articole de la același autor

Printr-un comunicat de presă, Primăria Năvodari anunță că este preocupată în permanență de soluționarea problemelor legate de asigurarea unor condiții optime de viață pentru năvodăreni: asigurarea apei reci, apei calde, a gazelor naturale atât la blocurile de locuințe, cât și în zonele rezidențiale, precum și a altor probleme sociale.
Astfel, administrația locală precizează că a demarat și derulează în prezent o serie de proiecte privind înlăturarea consecințelor desființării societății Ecoterm SA, în vederea realizării unui sistem orășenesc de distribuție a gazelor naturale, atât în zonele centrale, cât și în spațiile rezidențiale.
Primăria Năvodari amintește în același contract proiectul început cu SC Congaz SA de realizare, în acest an, a traseului de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale pe următoarele străzi: Tractorului, Mălinului, Liniștei, Gării, Răsăritului, traseu ce va avea o lungime totală de 2.240 metri liniari.
Potrivit comunicatului, din valoarea totală a investiției, Primăria va suporta de la bugetul local de venituri și cheltuieli costurile lucrărilor de branșament în valoare de 250.000 lei.
"Tot în spiritul bunei colaborări, SC Congaz SA a răspuns solicitării Primăriei de a strămuta o porțiune de 190 metri liniari din conducta de medie presiune, după podul ce traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră pe podul tehnic amenajat, pentru a facilita extinderea părții carosabile a podului rutier, pe propria cheltuială", se mai precizează în același comunicat.
De asemenea, Primăria Năvo-dari susține că, în vederea asigurării alimentării alternative cu gaze naturale a municipiului Constanța, societatea SC Congaz SA a mai realizat un traseu ce alimentează cu gaze naturale localitățile Lumina, Năvodari, Platforma Midia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3337 secunde