Primăria Năvodari oferă gratuit proiectul casei tinerilor care au primit teren în baza Legii 15

2033
3
Primăria Năvodari va acorda un sprijin suplimentar tinerilor care au primit teren în baza Legii 15/2003, punându-le la dispoziție, gratuit, 18 modele de casă. Costurile pentru această inițiativă au fost suportate integral de către primărie. Administrația locală a realizat, printr-o firmă din Constanța, 12 machete, în format 3D, pentru ca tinerii din Năvodari să nu mai fie nevoiți să cheltuiască bani și pentru proiecte.
Mai mult, primarul Nicolae Matei a anunțat că primăria va suporta, din bugetul local, costurile legate de studiul geotehnic, autorizația de construcție, PUD-ul, precum și toate avizele necesare de la restul instituțiilor, pentru fiecare casă în parte. Matei a precizat că cei 64 de tineri care au primit terenuri pentru casă în baza Legii 15/2003 sunt așteptați, zilnic, la sediul pri-măriei, între orele 9.00 și 12.00, de luni până vineri, pentru a-și alege, din modelele disponibile, casa preferată.

Comentează știrea

manaila stefan
14 februarie 2012
obtinerea terenului

Si eu, am depus o cerere ,pt obtinera unui teren in vederea construirii unei casute ,dar nu am primit nici un raspuns .Ce trebuie sa fac in aceste conditii., oare am asteptat in zadar '?Va rog tare mult sa-mi analizati dosarul depus la d-voastra .VA multumesc!

andreea
10 martie 2012
teren

si ginerele meu impreuna cu fica mea au dosar de 8 anidar vad ca s-a uitat de el a lasat sa implineasca el 40 de ani sa nu mai aiba dreptul.mai are fiica mea drept anul asta ca are 34 ani.nu stim pe ce criterii se dau aceste terenuri ,fiica mea locuieste cu cei doi copii cu soacra si un cumnat casatorit si el intr-un apartament cu 2 camere semidecomandat.oare nu are acest drept.va mai intreb inca o data pe ce criterii se dau aceste locuri de casa?

maria
7 aprilie 2012
teren

am senzatia ca primarul matei da terenuri pe criterii politice ,cine linge toata ziua pe la primarie aia au primit terenuri ,sunt tineri singuri la parintii,necasatoriti care au doua locuinte si au primit teren iar cei cu copii care stau cate trei familii intr-un apartament mic cu 2 camere nu primesc ,care este concluzia?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3604 secunde