Primăria Năvodari pune parul pe datornici: "Se pune în pericol sistemul de apă caldă și căldură"

147
Primăria Năvodari pune parul pe datornici:

Articole recomandate

Orașul Năvodari este în procedură de recuperare a creanțelor rezultate din neachitarea datoriilor izvorâte din relații contractuale între primărie și persoane fizice sau juridice cu privire la furnizarea apei calde și căldurii.

"Neachitarea datoriilor pune în pericol sistemul de apă caldă și căldură a orașului Năvodari. Sens în care somăm toți cetățenii și persoanele juridice care se află în această situație să se prezinte la sediul Direcției Economice din strada Sănătății nr.1, în vederea achitării sumelor restante datorate, într-un termen cât mai scurt. În perioada următoare, primăria va trece la executarea silită a persoanelor fizice și juridice care înregistrează debite restan-te, cu consecința adăugării, la sumele datorate, a cheltuielilor publice cu avocații și cele de executare silită", se arată într-un comunicat al Primăriei Năvodari.

Potrivit administrației locale, persoanele care se consideră îndreptățite conform legii, pot solicita, în scris, scutire de penalități și eșalonarea la plată a debitului de bază, depunând cerere la registratura primăriei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3681 secunde