Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, colindat de elevi

318
Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, colindat de elevi - d4a34a9d31ae0f563a48c5330167d80a.jpg
Copiii năvodăreni se implică în administrarea orașului. Astfel, elevii clasei a VII a B de la Școala "George Enescu" din orașul Năvodari, Alexandra Pârcălabu, Edmond Afrențoaei și Andreea Mitran, l-au colindat pe primarul Nicolae Matei.
Deși sunt doar niște copii, interesul față de orașul în care locuiesc este destul de mare, dat fiind faptul că au venit cu brațele pline de adrese scrise de ei și de colegii lor, prin care își exprimau sincerele aprecieri față de activitatea administrației locale condusă de primarul Nicolae Matei.
Elevii au mărturisit că sunt mândri că ei și familiile lor au un primar atât de gospodar și bine organizat. Aprecierile au fost făcute față de următoarele aspecte: crearea spațiilor de joacă pentru copii, plantarea copacilor în oraș, crearea spațiilor verzi, asfaltarea șoselelor, îmbunătățirea stadionului, curățenia și iluminatul din oraș, renovarea școlilor în care învață, rechizitele oferite la început de an școlar ca un "bun venit" și oferirea cadourilor în preajma sărbătorilor.
Pe lângă aprecieri, elevii au avut și sugestii de care administrația publică locală a promis că va ține cont.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Experiența "Hexagon"
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul înalță baricade în fața Săgeții
Pagina a fost generata in 0.3305 secunde