Primarul George Cojocaru a obținut bani pentru asfaltarea tuturor străzilor din Murfatlar

664
Primarul George Cojocaru a obținut bani pentru asfaltarea tuturor străzilor din Murfatlar - murfatlarasfaltare-1620657564.jpg
Primarul oraşului Murfatlar, George Cojocaru, face tot ceea ce este posibil pentru ca cetăţenii urbei pe care o conduce să fie mulţumiţi.

Acesta a mers personal la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei şi a concretizat anumite discuţii cu privire la asfaltarea străzilor din oraşul Murfatlar.

Practic, edilul a obţinut o anumită sumă de bani pentru aceste lucrări, fără ca această sumă să fie luată din bugetul local.

„Astăzi, 10.05.2021, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am reușit să concretizez discuțiile purtate timp de 6 luni cu reprezentanții Ministerului, prin semnarea actului adițional nr. 6 la Contractul de finanțare 10695/10.06.15. Prin acest demers am obținut suplimentarea valorii finanțate cu suma de 5.841.335 lei, sumă ce ne garantează finalizarea tuturor lucrărilor de asfaltare pe străzile din orașul Murfatlar, fără a fi nevoiți să împovorăm bugetul local cu această sumă uriașă”, a declarat primarul oraşului Murfatlar, George Cojocaru.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7401 secunde