Primarul Mangaliei, Cristian Radu: "Lucrurile care se fac în orașul nostru vor fi trainice"

147
Primarul Mangaliei, Cristian Radu:

Articole recomandate

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, nu i-a uitat pe bătrânii din oraș, una dintre principalele sale priorități în acest mandat fiind ajutarea acestor persoane aflate în situații dificile. În acest sens, edilul a oferit, ieri, 29 august, persoanelor vârstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori și un ajutor financiar. S-au bucurat de recunoștința autorităților locale, 20 de persoane care au împlinit 70 de ani, 12 persoane de 80 de ani, 3 persoane de 85 de ani, precum și o persoană care a împlinit 90 de ani, dar și alte trei familii, care au ajuns la 50 de ani de la căsătorie.

Primarul Cristian Radu le-a prezentat vârstnicilor orașului, care au ajuns la o vârstă respectabilă câteva dintre proiectele municipalității.

"Vă informez că în această perioadă se desfășoară lucrări la rețeaua de gaze, iar de anul viitor, sperăm ca prețul gigacaloriei să se reducă, odată cu racordarea tuturor centralelor termice la rețeaua de gaz. Vom avea alegeri și la Asociațiile de Proprietari, iar prin președinții acestor structuri vreau să ajung în casele fiecăruia dintre dumneavoastră și să cunosc în mod real problemele cu care vă confruntați. Mă voi implica, personal, ca acești președinți să vă reprezinte interesele așa cum trebuie. De asemenea, doresc să mai adaug faptul că transportul în comun va fi administrat de Primărie și nu de acele firme private constituite într-o afacere pentru unii sau alții. Vă asigur că lucrurile care se fac în orașul nostru vor fi trainice", a precizat edilul Cristian Radu.

În cadrul discuțiilor cu vârstnicii Mangaliei, primarul a mai spus că alimentele pentru beneficiarii pachetelor lunare se vor distribui, în perioada 30, 31 - august, precum și în zilele de 2,3,4 - septembrie. În zilele de 30 și 31 august, distri-buirea pachetelor este cuprinsă în intervalul orar 08.00-16.00, respectiv 10.00-14.00, iar pentru restul zilelor, programul de distribuție este 08.00-16.00. Distribuția pachetelor cu alimente se face în cele patru centre, după cum urmează: Sala de Sport a Școlii Generale nr.1, situată pe Str. Matei Basarab, Cantina Grupului Școlar Industrial Ion Bănescu din Str. Negru-Vodă, Blocul C18 B, situat pe Str. Rozelor (FOSTUL METTEXIN) și Căminul C10 Neptun, din Str. Aleea Steagurilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4632 secunde