Primarul Mangaliei, prezent la festivitatea de deschidere a Jocurilor sportive pe plajă

340
Primarul Mangaliei, prezent la festivitatea de deschidere a Jocurilor sportive pe plajă - cristianradu1331031421-1345586562.jpg
Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a participat, ieri, la festivitatea de deschidere a celei de-a zecea ediții a Jocurilor sportive pe plajă. Anul acesta, evenimentul organizat de Clubul Sportiv Mangalia se desfășoară pe plaja Laguna din municipiu, în perioada 21 august - 2 septembrie.


În cuvântul de deschidere, primarul a mulțumit organizatorilor pentru implicare și a încurajat sportivii prezenți, cărora le-a urat succes în plan competițional.


"Sunt un iubitor al sportului și vreau ca orașul nostru să se afirme de acum înainte prin organizarea cât mai multor evenimente de acest fel. Primăria Mangalia se va implica activ în susținerea tuturor categoriilor de discipline sportive și în promovarea tinerelor talente, atât în domeniul sportului, dar și în alte domenii precum cultura sau educația", a subliniat Cristian Radu.


Potrivit reprezentanților Clubului Sportiv Mangalia, la ediția din acest an a Jocurilor sportive pe plajă participă aproape 1.000 de sportivi amatori din toată țara, aproximativ 250 dintre aceștia fiind din Mangalia. În cadrul programului, vor fi organizate Campionatul național de lupte pe nisip, Cupa României la box feminin, precum și întreceri de yachting, rugby, volei, șah și fotbal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8946 secunde