Primarul Mangaliei verifică în teren acțiunile de deszăpezire

184
Primarul Mangaliei  verifică în teren  acțiunile de deszăpezire - primarulmangalieiverificainteren-1390920798.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, s-a deplasat, ieri, pe străzile orașului, pentru a verifica modul în care s-au aplicat măsurile de deszăpezire de la nivelul localității. În timpul inspecției, edilul a dispus ca pe toate arterele principale și secundare să se intervină cu material antiderapant și toate utilajele din dotarea firmei de salubrizare, astfel încât traficul rutier să se poată des-fășura în condiții bune. De asemenea, el a luat măsura deszăpezirii trotuarelor din oraș și a căilor de acces spre instituțiile de învățământ din localitate, precum și în zona stațiilor de transport persoane. Totodată, primarul Cristian Radu a stat de vorbă cu cetățenii orașului pentru a cunoaște problemele cu care se confruntă în această perioadă și a interveni cu promptitudine în cazul în care cetățenii sunt afectați, din cauza vremii nefavorabile. În discuțiile cu oamenii pe care i-a surprins așteptând mijloacele de transport în comun pe ruta Mangalia-Olimp, primarul a constatat că, microbuzele care dețin respectivul traseu aveau întârzieri semnifica-
tive. 
"Nu este normal ca cei care au un contract pentru transportul public în comun pe acest traseu, să nu respecte angajamentele. Oamenii aceștia stau de mai bine de jumătate de oră în așteptarea unui microbuz care să-i ducă la domiciliile dumnealor, după o zi de muncă. Am preferat să stau în stație, împreună cu ei, pentru a vedea cu ochii mei dacă microbuzele firmei transportatoare respectă graficul călătoriilor. Voi lua măsuri ca aceste incidente să nu se mai repete", a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu. 
Pe parcursul verificărilor, el a mai hotărât ca reprezentanții Serviciului Public ADPP să verifice starea drumurilor principale și a aleilor secundare și să comunice cu membrii Comandamentului de iarnă de la nivel local situația din teren. 
Reamintim că, membrii Comandamentului de iarnă de la nivelul municipiului Mangalia s-au reunit, recent, și au dispus o serie de măsuri, care să vină în sprijinul populației în condițiile meteo actuale. Persoanele care se confruntă cu probleme sau care doresc să semnaleze situații grave o pot face la numerele de urgență ale Comandamentului de iarnă: 0756/ 201.223; 0756. 201.224. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6256 secunde