Primarul Matei a invitat 40 de copii la mini grădina sa zoologică

807
Peste 40 de elevi de la una dintre școlile din Năvodari au vizitat mini-grădina zoologică pe care primarul Nicolae Matei o deține la reședința sa.

Inițiativa intitulată "Să fim prieteni cu animalele" aparține conducerii școlilor din oraș și are ca principal scop oferirea de cât mai multe informații cu privire la viața mai multor specii de viețuitoare. Încântați peste măsură de exemplarele găsite aici, cei mici și-au manifestat curiozitatea de a afla cât mai multe informații despre cum se hrănesc, din ce familii fac parte și cum se pot adapta într-un mediu deloc sălbatic, cum se întâmplă pe o proprietate privată. Toate aceste curiozități le-au fost satisfăcute de cadrele didactice ce i-au însoțit pe elevii celor două clase de la Școala nr. 2 din oraș, urmând ca, pe o perioadă nedeterminată de timp, elevii claselor I-IV de la toate instituțiile de învățământ din Năvodari să poată vizita mini-grădina zoologică.

Acțiunea face parte dintr-o campanie amplă, pe care reprezentanții instituțiilor de învățământ doresc să o dezvolte, și cu ajutorul căreia copiii născuți și crescuți în mediul urban să cunoască absolut orice informație despre animale, să știe cum arată și să își dorească pe viitor să îngrijească măcar un exemplar.

De menționat este faptul că transportul elevilor este asigurat de Primăria orașului Năvodari ca și sprijin în demararea acestei acțiuni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Social : Fără curent electric
Joi, 06 Octombrie 2011
Stire din Social : Năvodari, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.2882 secunde