Primarul Mugurel Mitrana i-a luat locul lui Adrian Stan la conducerea LAL

365
3
Primarul Mugurel Mitrana i-a luat locul lui Adrian Stan la conducerea LAL - primarulmugurmitrana10-1446382390.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal au decis, la ultima ședință, cu unanimitate de voturi, numirea în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali a PNL a primarului comunei 23 August, Mugurel Mitrana. Acesta îl înlocuiește pe primarul de la Techirghiol, Adrian Stan, suspendat din calitatea de membru al Partidului Național Liberal și din toate funcțiile deținute în partid, după ce a fost arestat, fiind acuzat de luare de mită.


De asemenea, membrii BPJ al PNL Constanța au votat numirea în funcția de președinte interimar al organizației locale a PNL Techirghiol a secretarului general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu. Totodată, organizația locală a PNL Năvodari va fi condusă interimar de Marilena Dragnea, membru al BPJ al PNL Constanța.


O altă decizie luată în ședința Biroului Politic Județean al PNL Constanța s-a referit la completarea BPJ cu mai mulți membri. Astfel, au fost cooptați în conducerea Filialei Constanța a Partidului Național Liberal Gheorghe Zamani, Ionel Spătaru, Cristian Stoian, Gabriel Iorga, aceștia având drept de vot, și Felicia Ovanesian, membru supleant. 


Comentează știrea

Gogu
2 noiembrie 2015
Schimp

Ati schimbat un penal dovedit cu unul pe cale de a fi dovedit. Aranjoarea proceselor trucate la Tribumal a promovat in conducere ? Bravo dna Orgasmian !

un cetățean
2 noiembrie 2015
ia te uită

Cu boul ăsta de Bourceanu v-ați pricopsit...

Ion
2 noiembrie 2015
despre penalul de Micu de la Tuzla

Culmea sfidarii este Micu de la Tuzla, poate nu stiu tuzlenii ce s-a intamplat si nu numai ei... DNA-ul si altii. Micu a fost condamnat da?! Taner i-a luat locul dar ce sa vezi, cine este acum consilierul personal al lui Taner? Micu. Frate asta sfideaza orice, cat de prosti ne crede acest Micu!!! Trebuie sa ne desteptam oameni buni, sa scapam de leprele din politica care nu stiu ce sa faca ca sa fure cat mai mult, nu au limite.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5001 secunde