Administrația din Cernavodă investește în anveloparea blocurilor

272
Administrația din Cernavodă investește în anveloparea blocurilor - administratiadincernavodaanvelop-1446382468.jpg

Articole de la același autor

Administrația publică locală din Cernavodă continuă programele ce sunt în interesul locuitorilor, printre acestea fiind și cel care vizează creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe. Valoarea investiției este de aproximativ 1,7 milioane lei, cu subvenție de 50% din bugetul local.


În cadrul acestui proiect, vor fi reabilitate termic nouă imobile de locuințe din Cernavodă. În prezent, sunt în desfășurare lucrările la primele șase blocuri: bloc H10 (Columbia), blocurile nr. 4 și 23 (str. 24 Ianuarie), bloc 19 (24 ianuarie), bloc IAS (str. Pinilor) și bloc. 56 (Mihai Eminescu), care au fost licitate în prima etapă a finanțării proiectului. 


"În urma primei licitații, au fost rezultate economii de peste 630 de mii de lei, suficiente reabilitării termice a altor trei blocuri: 9 și 12 (strada Răsăritului) și H2 (strada Castanilor). Până la sfârșitul acestui an, cele nouă blocuri de locuințe vor beneficia de lucrări de: anvelopare, înlocuire tâmplărie veche cu tâmplărie PVC și geam termopan, înlocuire ușă de acces cu ușă din PVC și geam termopan, reabilitare terase și acoperișuri", a spus primarul din Cernavodă, Gheorghe Hânsă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0242 secunde