Primarul Nicolae Matei, de la Năvodari, nu se teme de contracandidații săi

1285
9
Primarul Nicolae Matei, de la Năvodari, nu se teme de contracandidații săi - nicolaemateiprimarienavodari4-1336072263.jpg

Biroul Electoral de Circumscripție Năvodari a înregistrat cinci candidaturi pentru funcția de primar al orașului Năvodari.

Astfel, în competiția din data de 10 iunie se vor afla actualul edil Nicolae Matei, care va candida din partea PSD, Constantin Ionescu, de la Partidul Poporului Dan Diaconescu, Ștefan Gălbău, de la PC, Pancencu Iurin, de la PNL, și Tudorel Calapod, de la PDL. 


În ceea ce privește campania electorală pentru alegerile de anul acesta, edilul Năvodariului spune că nu îi este teamă de niciunul dintre contracandidații săi, cetățenii orașului arătându-i aprecierea ori de câte ori a fost necesar și în special în momentul referendumului, atunci când primarul a refuzat să semneze autorizația de construire a Depozitului de Deșeuri Industriale, pe care SC "Ecological Center" SA intenționează să-l ridice la doar un kilometru de zona locuită a orașului. 


"Eu sunt garanția că depozitul de deșeuri industriale nu se va face niciodată. Mai bine îmi tăiam o mână decât să semnez autorizația de construire. Nu pot să-mi bat joc de orașul care m-a făcut ce sunt acum, de orașul care m-a făcut primar. Matei nu este șantajabil! Nu voi semna niciodată!", le transmite primarul Nicolae Matei tuturor cetățenilor orașului Năvodari, dar și celor care locuiesc și își desfășoară activitatea în localitățile învecinate.


În aceste condiții, fostul primar Tudorel Calapod nu reprezintă deloc un pericol pentru continuarea mandatului, de asemenea, nici Ștefan Gălbău, candidatul Partidului Conservator. Mai mult decât aceste precizări, primarul Nicolae Matei spune că prevede o colaborare mai bună în viitorul consiliu local cu PDL, decât cu PNL. Mai mult, despre lista PSD propusă pentru mandatul 2012 - 2016, edilul spune că este "cea mai valoroasă". 


"Vom lua majoritatea în Consiliul Local. Stau foarte bine în sondaje, dar iau lucrurile foarte în serios", a conchis primarul Nicolae Matei.

Comentează știrea

Valentina
4 mai 2012
Navodari

De barbati ca domnul Matei are nevoie Romania nu de securisti si masoni care ne-au vandut tara pe nimic !

RODICA RAICHICI
4 mai 2012
MAMAIA SAT

EU ASTEPT DE 10 ANI CA PRIMARUL NAVODARIULUI SA SE ACHITE DE OBLIGATIILE SI PT MAMAIA SAT ! DOAR IN ACTE ESTE SI PRIMARUL NOSTRU ! IL INVIT SA TREACA PE-AICI , DAR NU DUPA LASAREA SERII PT CA PE STR NOASTRA NU EXISTA NICI-UN BEC ( STR M 17 ) , II RECOMAND SI O MASINA DE TEREN PT GROPI !

ealocin
10 mai 2012
minciuni`

Numai aberatii din partea actualului primar !!! Pt a nu pierde fotoliul de primar este in stare sa faca orice....inclusiv SA SEMNEZE AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE A DEPOZITULUI DE DESEURI INDUSTRIALE,pe care el ne asigura ca n-o va semna! N-avem nevoie de un asemenea om,mincinos si corupt sa ne mai conduca inca 4 ani. Doamna Rodica are dreptate,strazile din Mamaia Sat arata jalnic si nu doar acele strazi,ci si in oras (spre Sibioara).

cetatean
10 mai 2012
primarul Matei Nicolae

Numai minciuni,E speriat si a inceput sa santajeze pe toata lumea.Inclusiv a dat prin baruri adeziuni si cine isi depune adeziune ai da si o bere gratis.Vai de noi cum am ajuns.Sa credem toate minciunile unui afemeiat care se mai crede si Dumnezeu ,un Invincibil

cetatean
10 mai 2012
primarul Matei Nicolae

Numai minciuni,E speriat si a inceput sa santajeze pe toata lumea.Inclusiv a dat prin baruri adeziuni si cine isi depune adeziune ai da si o bere gratis.Vai de noi cum am ajuns.Sa credem toate minciunile unui afemeiat care se mai crede si Dumnezeu ,un Invincibil

Dierna
10 mai 2012
Minciuni

De ce nu ne spune domnul Matei ce conditie i s-a pus de catre sefii sai din partid, pentru a primi aprobarea lor de a candida pt un nou mandat??? Chestia cu barurile e adevarata. Am fost de fata la o asemenea "interventie". RUSINE!!!!!!!!!!!

cetatean
10 mai 2012
primat de kkt

"Cand o sa piarda o sa se dea cu curul de asfalt:)"

Anonim
11 mai 2012
Minciuni

Sa spuna cum a organizat spectacolul din tabara navodari pe data de 1 mai, si apoi sa vad cn il mai pupa in pe matei :))

Alabala
11 mai 2012
Chiar vrem sa mai fie inca 4 ani primar?

1.Toata lumea spune ca matei a facut pt navodari diverse,ei bine,un primar are obligatia sa faca pt orasul sau.Ca nu a facut calapod,asta e partea a 2 a,a fost un hot mai mare decat matei,dar asta nu inseamna ca da din buzunarul lui pt navodari,da din fonduri care atunci cand ajung pe mana lui sunt cu multe zerouri mai mari . 2.De ce l-as vota pe matei pentru inca un mandat cand am vazut cu ochii mei cand trecea cu masina pe langa fete si le claxona,fete de 15 16 ani.Ce e asta?Chiar suntem asa cretini sa promovam o asa imagine? 3.Stiti ce probleme au avut profesorii din navodari atunci cand dragul nostru primar nu le-au dat banii din interese politice? 4.Pui vineti?!sa ii manance el! 5.Cand a fost spectacolul de 1 mai a avut 2 gratare pentru tot orasul.A,si apropo,ca vorbeam de tot orasul,asa anunta dumnealui prin navodari ,cum ca sunt invitati toti cetatenii orasului si cand au ajuns cei de la pnl a chemat politia sa ii dea afara.Rusine si dovada clara de lasitate.La ce nivel se cooboara omul asta?stiti de ce?pentru ca l-ati votat si impreuna cu el politia din navodari permite atatea tiganilor din cauza carora copiii nu ar trebui sa iasa pe strazi dupa ce se intuneca.RUSINEEEEEEEEEEE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3885 secunde