Primarul Valentin Vrabie a refuzat oferta pentru Primăria Medgidia

1138
3
Primarul Valentin Vrabie a refuzat oferta pentru Primăria Medgidia - valentinvrabie1332348533-1332366591.jpg
Primarul comunei Peștera, social-democratul Valentin Vrabie, a decis că nu-i va părăsi pe locuitorii care, în urmă cu patru ani, i-au acordat încrederea prin votul electoral și a luat decizia ca și în acest an să candideze tot pentru Primăria Peștera.

Recent, în municipiul Medgidia s-a efectuat un sondaj de opinie în care, pe lângă candidații de la PNL, PSD și PDL a fost adăugat și actualul primar al comunei Peștera, Valentin Vrabie. Sursele noastre au precizat că edilul din Peștera, Valentin Vrabie, se situează pe primul loc în acest sondaj cu un procent zdrobitor.

"Este candidatul preferat de locuitorii din Medgidia. Oamenii de aici știu ce a făcut el, într-un singur mandat, pentru comuna pe care o conduce și de aceea îl vor la Primăria Medgidia, pentru a pune orașul pe picioare, lucru pe care, cu siguranță, l-ar face dacă ar accepta să candideze la Medgidia", au mai precizat sursele noastre.

Vizavi de acest aspect, șeful administrației locale din Peștera a spus că s-a gândit la propunerea de a candida la Medgidia însă, în cele din urmă, a luat decizia finală și va candida, din nou, însă tot la Primăria Peștera.

"După ce a apărut în "Cuget Liber" știrea cu sondajul de la Medgidia m-au sunat mai mulți investitori din comună care mi-au spus că le-ar părea rău dacă aș pleca la Medgidia după ce împreună am reușit să punem atâtea lucruri bune la punct în comună. La fel s-a întâmplat și cu unii cetățeni care au venit la mine și mi-au spus să nu plec în altă parte, deoarece locul meu este aici, alături de ei care mi-au arătat încredere", a spus Valentin Vrabie.

El a mai adăugat că, este foarte sigur că va candida la Primăria Peștera însă, nu știe, deocamdată, din partea cărui partid politic.

"Sunt foarte sigur că voi candida pentru încă un mandat la Primăria Peștera, însă nu știu din partea cărui partid deoarece, deși sunt membru PSD, reprezentanții partidului nu m-au contactat pentru a avea discuții pe această temă cu toate că mai este puțin timp până la alegerile locale.

Cred că cel mai normal așa ar fi fost să avem discuții pe tema candidaturii, însă au dovedit încă o dată cât de mult îi interesează comuna Peștera. Mai exact, după ce că, timp de patru ani, nu au ajutat cu nimic această comună, nici măcar acum, în al 12-lea ceas nu vor să recunoască că au greșit față de locuitori", a mai precizat primarul Valentin Vrabie.

El a mai spus că este membru PSD deoarece iubește acest partid însă nu îi place să fie reprezentat de Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre la care, chiar dacă ești membru PSD, trebuie să stai pe la ușile lor fără ca ei să te bage în seamă, lucru pe care el a refuzat să îl facă.

În altă ordine de idei, Valentin Vrabie a spus că, este mai mult ca sigur că toți consilierii PSD de la Peștera care și-au dat demisia din partid în urmă cu câteva luni, vor veni alături de el, la partidul pe listele căruia se va hotărî să candideze, interesul general vizând binele locuitorilor din comuna Peștera.

Comentează știrea

vera
22 martie 2012
un om de cuvant

Dl Vrabie este un adevarat om de cuvant, el nu si-a dezamagit cetatenii ce i-au acordat increderea in 2008 si mai mult, si-a dat interesul si a ridicat maxim standarderele de viata in comuna Pestera. Felicitari dle Vrabie!

medgidian
22 martie 2012
mi se pare corect

Ma asteptam ca d-l Vrabie sa nu-i lase pe pestereni. Mi-ar fi placut ca d-l Vrabie sa fie primar in Medgidia dar tot la fel imi place ca este un om ce discernamant si nu se baga acolo unde nu-i este locul. La Medgidia nu este loc decat pt. d-l Moinescu. D-l Vrabie stie acest lucru si nu vrea dispute.Locuiesc in medgidia si am casa in Pestera si ma consider un om fericit sa am doi primari adevarati.Ma speriasem ca Vrabie va veni la Medgidia.Cine apara si dezvolta Pestera? Asa,acum cu Moinescu si Vrabie,voi dormi linistit si ma voi simti in siguranta si la mine acasa in amandoua casele. Hai Moinescu,Hai Vrabie!

PAUL
27 martie 2012
CINSTE LOR

Da imi place de primarul de la Pestera dar pot spune ca ar face echipa buna cu Moinescu . Moinescu este un om cu viziuni si perspective pe ani multi,stie ce vrea dar si ce vor cetatenii asa ca votul familiei mele va fii pentru Moinescu.sANATATE SI SUCCES DOMNULE MOINESCU.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cutremur în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 1.1246 secunde