Valentin Vrabie, favorit pentru câștigarea Primăriei Medgidia?!

3729
13
Valentin Vrabie, favorit pentru câștigarea Primăriei Medgidia?! - valentin-1329995437.jpg
Cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale, nimic nu este sigur pe scena politică a județului Constanța. Așa stau lucrurile și la Medgidia unde alianțele stabilite la centru nu se regăsesc și în teritoriu și asta pentru că USL nu a ajuns la un numitor comun în ceea ce privește un candidat unic pentru Primăria Medgidia.

Concret, mai mult ca sigur, PNL va merge în continuare pe mâna actualului primar Marian Iordache, în timp ce PSD va avea propriul candidat pentru fotoliul de edil al Medgidiei. Surse din interiorul partidului spun că favorit ar fi actualul președinte al Organizației Municipale a PSD Medgidia, Luminița Vlădescu.

De partea cealaltă, membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PDL Constanța au stabilit posibilii candidați pentru primăriile orașelor din județul Constanța. În acest sens, pentru Primăria orașului Medgidia, a fost stabilit ca posibil candidat fostul primar Dumitru Moinescu. În prezent, el este consilier local din partea PDL.

De altfel, decizia membrilor Biroului Permanent Județean al PDL Constanța de a-l desemna pe Dumitru Moinescu ca posibil candidat la Primăria Medgidia coincide și cu dorința acestuia.

"Mi s-a propus acest lucru, iar eu am fost de acord. Nu aveam cum să nu fiu de acord să nu candidez când văd ce se întâmplă acum la Primăria Medgidia. Toate proiectele care se pun în practică acum, sunt proiectele mele, cele din mandatul 2004-2008. Concret, eu m-am zbătut pentru a obține aceste proiecte și finanțare pentru ele. De când este Iordache primar la Medgidia nu a adus niciun ban la buget", a declarat Dumitru Moinescu.

Moinescu a fost desemnat candidat după ce PDL a făcut un sondaj de opinie care l-a pus pe acesta pe primul loc la o diferență destul de mare de actualul primar Marian Iordache, chiar dacă îi atârnă o tinichea grea de coadă, respectiv o condamnare penală.

După cum deja se știe, anul trecut, magistrații de la Curtea de Apel Constanța l-au condamnat pe Dumitru Moinescu la șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de favorizare a infractorului. Decizia magistraților Curții de Apel Constanța a venit la patru ani după comiterea faptei și asta după ce alte două instanțe l-au găsit nevinovat.

Însă, socoteala de acasă nu se potrivește și cu cea din târg.

Recent, în Medgidia s-a mai efectuat un sondaj de opinie în care, pe lângă candidații precizați mai sus, a fost adăugat și actualul primar al comunei Peștera, Valentin Vrabie. Sursele noastre au precizat că edilul din Peștera, Valentin Vrabie, se situează pe primul loc în acest sondaj cu un procent zdrobitor.

"Este candidatul preferat de locuitorii din Medgidia. Oamenii de aici știu ce a făcut el, într-un singur mandat, pentru comuna pe care o conduce și de aceea îl vor la Primăria Medgidia, pentru a pune orașul pe picioare, lucru pe care, cu siguranță, l-ar face dacă ar accepta să candideze la Medgidia", au mai precizat sursele noastre.

În ceea ce privește o posibilă candidatură la Primăria Medgidia, Valentin Vrabie a recunoscut că i s-a propus acest lucru însă, deocamdată, nu a luat nicio decizie. 

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Misu
23 februarie 2012
Ganditi-va la Medgidia !!!

Poate venii sa candideze la primaria Medgidia dar sa vina cu bugetul de la Pestera, ca altfel ne este egal cu zero.Nu va imbatati cu apa rece banii sunt ai Pesterii !!!! Cand va venii, va venii cu mainile in buzunare nu cu sacul de bani de la Pestera !!! Toate realizarile lui de la Pestera sunt facute pe banii eolienelor, la Medgidia nu avem eoliene !!! Lui i-au venit bani ,,moca". Asa ca trebuie sa avem proiecte bune si sa atragem investitorii nu sa ne uitam cu jind la banii altora!!!

cico
23 februarie 2012
sondaj prefectura

Doamne nici in visele lor erotice nu ar iesi asa cand s-ar trezi la realitate....nu-l cunoaste nici dracu pe Vrabie in Medgidia...nu au cum sa-l bata pe actualul primar, daca va intra in campanie Vrabie va rupe voturile lui Moinescu, deci despre ce dracu vorbim?

marin
23 februarie 2012
Medgidia vrea un primar adevarat

Este f. bun d-l Vrabie,a facut f. multa treaba in Pestera,nu i-au venit banii"moca" a muncit pt. ei,a facut proiecte si tocmai de aceea nu va veni la Medgidia,sa-si lase pesterenii care asteapta de la el sa termine ce a inceput acolo. Un primar pt. Medgidia va fii Moinescu,care la fel ca si Vrabie a adus bani pt. Medgidia in mandatul sau,facand proiecte,ba mai mult a lasat si pt. Iordache care i-a praduit. Asa ca nu mai testati terenul,nu mai faceti sondaje ca la Medgidia primar va fii MOINESCU. MOINESCU trebuie sa vina sa termine proiectul Parcul Industrial,sa avem si noi banii Medgidiei din acest parc,asa cum au pesterenii bani din eoliene.

pesterean
23 februarie 2012
pt a lamuri lucrurile

ca sa fim sinceri ,cand a venit vrabie la primaria pestera erau balariile de 5 m si.niciun investitor ...la ora aceasta pestera a atras investitii private de peste 800 milioane de euro iar comuna pestera arate impecabil (si sa fiu putin rautacios ) pretul apei este 1 leu mc .asta arata eficienta menegeriala .iar din punct de vedete al avantajelor cetatenilor nu se compara cu nimic din tot judetul cta ...acestea sunt lucruri certe realizate de primarul vrabie ....dar constat inversunarea unor cititori ,constat rautatea si tocmai de aceia nu ve-ti avea viitor ca sunte-ti dezbinati ..vrabie a reusit sa ne uneasca si ne e f bine asa ...si pot sa va asigur ca vrabie nu va pleca in urmatorii 8 ani de la pestera ,stiu ca are un proiect pe 12 ani si la cat de ambitios il stiu ,il va duce pana la capat ...voi certati-va in continuare.....

zuza11
23 februarie 2012
noi avem candidat

Nimeni nu contesta faptul ca Vrabie a facut treaba buna la Pestera si diferenta dintre pestera si Medgidia este ca cetatenii de acolo nu au uitat ce a facut primarul lor, pe cand in orasul nostru, locuitorii au uitat acum 4 ani ca Moinescu a fost un edil competent si drept si ca ne-a scos din frig si din mizerie. Pe el trebuie sa-l votam anul acesta pentru ca el va scoate orasul acesta la lumina. Avem un candidat si acela este Moinescu !

medgidian
23 februarie 2012
cel mai bun primar

Pentru mine cel mai bun primar a fost si va fii MOINESCU,asa ca ma bucur tare mult ca anul acesta eu pot vota pentru ca acum am varsta,Pentru mine MOINESCU este un primar al tuturor varstelor,el are grija de batrani dar si tineretul este in atentia lui,sunt convins ca vrea binele acestui oras de aceea multi tineri anul acesta vom vota MOINESCU.

geo
23 februarie 2012
fiecare la el acasa

Credeti ca pleaca Vrabie de la Pestera unde va castiga sigur si nu numai anul acesta ci si mandatele viitoare , sa vine la Medgidia unde nu este sigur nici acum daca invinge?!

detectivul
23 februarie 2012
ATENTIE!!!!

Trebuie sa stiti ca postacii lui Iordache incearca sa bage invidia intre pestereni si medgidieni. De ce? Au vazut ca Vrabie si Moinescu sunt doi oameni competenti, carora le pasa de cetatenii nevoiasi, care sunt destul de bogati sa nu le mai trebuiasca sa fure,sunt doi oameni care stiu ce vor si nu se lasa ingenunchiati de nimeni,indiferent cine ar fii la putere.Asa ca nu va inversunati.Vrabie nu va pleca cel putin 8 ani de la pestera pt. ca este un om de cuvant si Moinescu va candida la Primaria Medgidia pt. ca este un om de cuvant si ce-i mai rau pt, carcotasi este ca si va castiga. Asa ca pestereni si medgidieni alegeti-va primarii asa cum trebuie. Vrabie la Pestera si Moinescu la Medgidia.

Jeny
23 februarie 2012
Pentru Iordache

Moinescu si Vrabie sunt prea destepti, nu se vor duela niciodata !!!

PRICOP AUREL
4 martie 2012
VALI VRABIE

E deranjant faptul ca nimeni nu priveste cu obiectivitate realizarile lui Vrabie la Pestera. In realitate in ciuda a multor sute de mii de euro venite de la eoliene,trebuie sa se faca cunoscut ca Pestera este comuna cu cea mai mare suprafata de teren agricol arondata din judet si poate una dintre cele mai mari ca suprafata din tara. Cu toate acestea toata lumea vorbeste de realizari notabile,sincer eu nu le vad.Ar fi bine sa va duceti in Pestera cand ploua,dar sa luati o barca cu voi,sau cel putin niste cizme de cauciuc strajnice,o sa aveti nevoie daca veti dori sa strabateti localitatea pentru ca dl. primar a inventat si realizat trotoarul invizibil,halal primar,din cate miliarde a avut pe mana nu a gasit de cuviinta sa indiguiasca dereaua ce traverseaza soseaua principala si sa faca un trotuar,In schimb s-au spart miliarde bune pe chindii,si pui la pachet,populism demagogic tipic romanesc,Asta ca sa nu mai spunem si de cat de bun manager este dl vrabie,va reamintesc ca el este cel care a avut pe mana si praduit pana la temelie Pesco Pestera,Sectia de mecanizare Remus Opreanu,Sectia de mecanizare Medgidia. Cat despre Moinescu,reamintim ca ne-a ciordit de ne a cocosat a lasat orasul dator la banci,a asfaltat ceva strazi care azi sunt praf,El era cel care dadea miliarde pe vopsea portocalie pe la scoli,si sa nu uitam ca este un condamnat definitiv pentru infractiunea de FAVORIZAREA INFRACTORULUI,adica pe romaneste el in calitatea sa de primar veghea la bunastarea infractorilor,apoi daca de oameni dinastia avem nevoie.... Raman de parere ca in ciuda controverselor iscate Iordache ramane cel mai bun.Macar a initiat ceva proiecte asteptam sa vedem roadele in primavara aceasta asa cum ne a anuntat la tv,

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4167 secunde