Primarul Valentin Vrabie va candida din partea UNPR

486
3
Primarul Valentin Vrabie va candida din partea UNPR - valentinvrabie-1335551202.jpg
Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, cel care a reușit să câștige alegerile din 2008, din primul tur de scrutin cu cel mai mare procent din țară, și-a anunțat intenția de a părăsi PSD-ul și a candida la alegerile din 10 iunie din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR).
Cunoscut ca cel mai înverșunat primar social-democrat din județul Constanța care a avut curajul de a pune pe tapet, ori de câte ori a fost nevoie, neregulile din cadrul Organizației Județene a PSD Constanța condusă de Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, edilul comunei Peștera, Valentin Vrabie s-a săturat să tot atragă atenția asupra a ceea ce se întâmplă la PSD și a hotărât că este mai bine să se alăture unei alte echipe.
"Am fost căutat de reprezentanții mai multor partide dar eu am decis să candidez din partea UNPR. Voi fi alături de omul care m-a ajutat cel mai mult să dezvolt comuna, de fostul prefect Claudiu Palaz pe care îl voi susține la președinția Consiliului Județean Constanța. Locuitorii comunei Peștera îi datorează respect acestui om care le-a fost mereu alături. De altfel, așa ar trebui să facă și alți primari din județ pentru că, atunci când au avut nevoie de ceva la Prefectură își făcea timp imediat pentru ei, indiferent de culoarea politică, și nu îi ținea pe la uși așa cum face Nicușor Constantinescu", a spus Valentin Vrabie.
În altă ordine de idei, întreaga Organizație a PSD Peștera care și-a dat demisia în urmă cu ceva timp, a trecut la UNPR.


Comentează știrea

Vasile
28 aprilie 2012
Vrabie

Ce este Valentine,de cand cu eolienele ti s-a urcat marirea la cap?Ai dat de bani si esti viteaz?DTe duci dupa Palaz pt ca el stie de la DNA ce ai furat!De fapt voi sunteti din aceeasi tagma:hotomani,smecheri,trombonisti!Du-te la UNPR-ul dezertorilor si fripturistilor,o sa muriti politic cu el cu tot!

marioara
28 aprilie 2012
gresit

Aceasta stire cred ca este incorecta. Vrabie este un baiat prea destept si cu sange de barbat si va candida independent. Punem pariu daca vreti.

din public
1 mai 2012
Vrabie

Vrabie candideaza INDEPENDENT! E vrajeala UNPR! PSD a pompat bani fara numar in Pestera, ... vrabie s-a alintat tot timpul ca nu il ajuta PSD ... aiurea ... de parca eolienele au aparut din SF-uri prin imprejurimi ... apoi s-a alintat in tandem cu Palaz, declarand pe 28 aprilie 2012 ca va fi candidat UNPR ... pentru ca pe 30 aprilie sa depuna candidatura independenta ... ASTA E POLITICA!!!!! VOASTRA!!!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3082 secunde