Primarul Vergil Chițac: “Fiecare mesaj de susținere mă determină să continui să lupt pentru schimbarea la față a Constanței”

357
2
Primarul Vergil Chițac: “Fiecare mesaj de susținere mă determină să continui să lupt pentru schimbarea la față a Constanței” - mesaj-chitac-1711305367.jpg

Articole de la același autor

Edilul Constanței, Vergil Chițac a transmis duminică un mesaj de recunoștință constănțenilor, pentru „răbdarea, sprijinul și încrederea” de care dau dovadă și că va continua proiectele începute pentru “schimbarea la față a Constanței.” Redăm mai jos comunicatul primarului municipiului Constanța.


„Încă de când mi-am anunțat candidatura, am primit nenumărate mesaje de susținere din partea dumneavoastră, care mă motivează să cred nu numai că vom avea ocazia să ducem la capăt tot ceea ce am început, ci și că marile proiecte vor putea continua în Constanța!


Fiecare mesaj de susținere mă determină să continui să lupt pentru schimbarea la față a Constanței, o schimbare care nu se va petrece peste noapte, care va necesita timp, dedicare constantă și, poate mai presus de orice, implicarea și încrederea dumneavoastră.


Vorbim despre un oraș care a stagnat din multe puncte de vedere, exemple ne stau rețelele de apă și de termie vechi de 50 de ani și un spital municipal unde două dintre clădiri s-au degradat atât de mult încât au fost demolate și nu s-a mai construit nimic în loc. Sper că se înțelege nivelul de degradare cu care ne-am confruntat și de ce am fost nevoit să abordez simultan toate aceste probleme.


Eu unul am considerat că nu mai puteam pierde timpul și am ales să le abordez pe toate - stadionul, noul CET, Spitalul nou de cardiologie și oncologie, Spitalul de boli infecțioase, marile bulevarde și marile parcuri... Acestea sunt în fiecare zi pe agenda mea de lucru. Avem multe de făcut, cu toții știm asta, însă nu le puteam acoperi pe toate într-un singur mandat.


Vă mulțumesc, așadar, pentru răbdarea, sprijinul, și încrederea dumneavoastră. Vă asigur că vom continua la fel de puternici, cu la fel de multe inițiative ca și până acum, atent la nevoile cetățenilor care vor fi, ca de fiecare dată, pe primul loc”.




Comentează știrea

constantin
25 martie

marș

Costi
26 martie

Ce fumeaza tataie asta? In afara de habarnistele alea din primarie si ratacitii aia cu sensurile unice cine il sustine?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7161 secunde