Primul mesaj de campanie va fi transmis de Crin Antonescu de la Constanța

195
4

Articole de la același autor

O manifestare la care este anunțată prezența a aproximativ 2.500 de persoane și la care urmează ca liderul PNL Crin Antonescu să lanseze primele mesaje de campanie va fi organizată în 31 august, la Constanța, la eveniment urmând să participe și Victor Ponta și Daniel Constantin.

Conform unui comunicat al PNL, "Echipa lui Crin" și TNL organizează la finalul lunii august, la Constanța, eveni-mentul "România pentru tineri", la care vor lua parte circa 2.500 de persoane alături de președintele PNL, Crin Antonescu, fiind anunțați ca invitați premierul Victor Ponta și liderul PC, Daniel Constantin.

"În mod tradițional, în ultima săptămână a lunii august, Tineretul Național Liberal organizează, la Constanța, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar și celor neimplicați politic, dezvoltând, astfel, o punte de comunicare între clasa politică și tinerii din România. În acest context, sâmbătă, 31 august a.c., ora 16.00, 2.500 de tineri din toate județele țării vor participa la evenimentul «România pentru tineri», organizat de «Echipa lui Crin», la Sala Sporturilor din Constanța", precizează sursa citată.

Evenimentul de la Sala Sporturilor din Constanța va încheia o serie de reuniuni ale PNL de pe litoral.

Surse din partid au declarat că liberalii urmează să discute, chiar înaintea începerii sesiunii parlamentare de toamnă, despre activitatea guvernamentală, în contextul în care este posibil ca în septembrie să aibă loc o remaniere guvernamentală. De asemenea, liderii PNL vor pune la punct principalele direcții ale strategiei electorale, atât pentru europarlamentarele din mai anul viitor, cât și pentru prezidențialele de la finalul lui 2014, au declarat aceleași surse.

Conform unor surse din USL, evenimentul din 31 august este conceput drept prima tribună de la care candidatul la prezidențiale Crin Antonescu să lanseze principalele mesaje de campanie. 

Comentează știrea

un cunoscator
19 august 2013
ȚEAPĂ

Mesajul este prost ales ca și locul. Totul este făcut ca să iasă prost. Ce e aia " România pentru tineri". Cine votează așa ceva? Aici unde toată lumea știe că voteză moșii, foști comuniști, obișnuiți să li se dea ceva, moca .Ce înseamnă "Echipa lui Crin"?!? Sala sportului din Constanța e veche și nu are nimic tineresc în ea . Sunt unii care nu îl vor pe ăsta Președinte.

zico
19 august 2013
hm...

cam devreme incepe campania electorala... CaCaRau nu mai are rabdare? Si vine la mascariciul sef sa-l invete meserie? Ce uniforma va purta? (Che? Nazist? Mafiot? Neabucaincosor al Doilea? sau... regele junglei? Mai potrivit regele junglei: are haite intregi de maidanezi in subordine, orasul a fost transformat in jungla si isi pune gorilele sa bata fotbalistii arabi care il incurca cand se da cu zmeul...; oricum, tot o rochie poarta, asa ca se va simti lejer, sexi si in toalele familiare lui...)In ce priveste mesajul lui Vesnicul Adormit, e realist. Asta viseaza ei. Beizadelele usl-ase. O Romanie numai a lor. Sa faca ei ce vor, fara sa fie pedepsiti. (Sa furre, sa traficheze influenta, sa ia mita, sa violeze, sa corupa minori, sa plagieze si sa dea mita pentru note/titluri, sa doarma toata ziua si-n papucii statului etc.) Este o continuitate fara discutii intre comunisti, decembristi si noul tineret facut dupa chipul si asemanarea lor... Om vedea daca vor resui!

zico
19 august 2013
unde mai pui

ca il invata si sa se macheze : isi picteaza ochi pe pleoape si cand doarme, zice lumea ca e treaz(a)! Asa da.....

cocotte
19 august 2013
presedinte

liberalii constanteni nu misca un deget pt. orasul asta ,il sustin umili , dar imbuibindu-se pe c-tinescu in consiliul judetean desi barfesc pe la colturi..., lasi,mediocri, falsi patrioti...crin antonescue un ins ce devine pe zi ce trece -une cocotte- cu parul canit,ras malaios ...lisit de minime preocupar pt, binele oamenilor .venirea lui la Cta merita huiduita !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5175 secunde