Proaspăt aşternute, dalele de pe Ştefan cel Mare sunt scoase! Vergil Chiţac: "Da, refacem pavajul... Numai cine nu muncește nu greșeşte"

4339
Proaspăt aşternute, dalele de pe Ştefan cel Mare sunt scoase! Vergil Chiţac:

Articole de la același autor

Autoritățile locale au dispus ca pavajul de pe strada Ștefan cel Mare să fie refăcut, deși a fost așternut recent, la aproape doi ani de la începerea lucrărilor în zonă. Anunțul a fost făcut de primarul Vergil Chițac, pe pagina personală de Facebook, acesta precizând că este vina constructorului, dând asigurări că nu va fi scos din buzunar niciun leu în plus.






"Da, refacem pavajul pe Ștefan cel Mare.

Nu, nu plătim nimic în plus

Am cerut constructorului să refacă pavajul de granit de pe Ștefan cel Mare, pentru că altfel nu îi vom recepționa lucrarea, iar acesta a început deja intervenția.

Decizia am luat-o acum, pentru că a fost nevoie de timp în care să observăm comportamentul la utilizare al pavajului.

Foarte important de reținut este faptul că intervenția suplimentară este făcută pe cheltuiala constructorului. Constanța nu va cheltui niciun ban de la buget pentru acest lucru. Reamintesc faptul că întreg proiectul de pe Ștefan cel Mare este realizat cu fonduri europene.

Numai cine nu muncește nu greșeste, mai important este să nu persistăm în greșeală. Aveți încredere, va fi mai bine", este postarea edilului Constanţei. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5287 secunde