Problema câinilor fără stăpân din Constanța, dezbătută azi

193
2
Problema câinilor fără stăpân din Constanța, dezbătută azi - img7739-1455277605.jpg

Articole de la același autor

În Sala Remus Opreanu a CJC a început dezbaterea privind gestionarea câinilor fără stăpân. La întâlnire participă aproximativ 60 de persoane, iubitori ai animalelor, membri ai diverselor asociații și ONG-uri. Primarul Constanței, Decebal Făgădău lipsește de la întâlinite, acesta fiind ocupat cu alte probleme ale municipalității. 


Întâlnirea este moderată de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Liviu Tramudana, Cristina Itoafă și Mădălina Vascu Laciu. Printre altele, la începutul ședinței s-a anunțat că bugetul alocat în acest an, pentru serviciul de gestionare a câinlior fără stăpân, de care se va ocupa în mod direct Primăria Constanța, fără intermedierea altei firmei, este de 1 300 000 lei.


De asemenea, reprezentanții Primăriei au anunțat că nu se va miza pe eutanasierea câinlor decât în cazuri extreme. 


Comentează știrea

Rosca
12 februarie 2016
Bani la domiciliu

Plan de castig! Noi am ajutat deja alti oameni sa castige bani cu programul nostru, acum vrem sa ne dezvoltam si sa ne extindem echipa! Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca sunteti o persoana ambitioasa si vreti o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor, aici aveti toate conditiile pentru a va dezvolta si a castiga bani nelimitat. Solicitati-ne INFO la adresa de email: [email protected]

cta
12 februarie 2016
vrem civilizatie !

ajunge cu nesimtii care deranjeaza un bloc intreg cu mizeria si galagia facute de animalele lor , schimbati sau aplicati legea, nu mai vrem caini in bloc daca stapanii lor nu au semnaturi de aprobare de la TOTI vecinii ! toata mizeria de pe aleile inconjuratoare, de pe masini, parcuri, o fac 80% acesti caini de bloc, cate amenzi au primit de la jandarmi/pol locala ??? primaria sa introduca taxe de gunoi si liniste publica pt stapani !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4677 secunde