"Programul de guvernare al PSD nu are niciun fel de acoperire și relevanță economică"

2152
Democrat-liberalul Mircea Banias a susținut ieri o declarație politică în plenul Senatului, criticând programul de guvernare propus de PSD.
"Programul de guvernare pe care Partidul Social Democrat l-a prezentat este un mesaj electoral, fără niciun fel de acoperire și relevanță economică. Pare a fi creat pentru cei care nu au auzit nicio frază despre economie. Este o înșiruire de promisiuni cu rezonanță în urechile fiecărei categorii sociale a electoratului. Efectul implementării acestui program ar fi creșterea deficitului bugetar la peste 10 procente din PIB", a declarat Banias.
Senatorul a mai arătat că o parte din măsurile cuprinse în program se repetă sau au fost enumerate doar pentru a se ajunge la numărul 100, în timp ce altele au fost deja implementate de guvern, respectiv scutirea impozitării profitului reinvestit și reducerea de taxe parafiscale. "În acest moment ne aflăm pe o traiectorie bună, astfel încât anul 2011 va fi unul de creștere economică, va fi anul ieșirii din criză", a încheiat senatorul Mircea Banias.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8013 secunde