Proiecte cu caracter social votate în şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa

137
Proiecte cu caracter social votate în şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa - sedintaclmc-1675179823.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din municipiul Constanţa au fost convocaţi în şedinţă ordinară marţi, 31 ianuarie. La şedinţă au fost prezenţi 27 de consilieri care au analizat şi apoi au votat cele 35 de proiecte aflate pe ordinea de zi şi cele patru proiecte aflate pe ordinea de zi suplimentară.

În cadrul şedinţei s-a votat rectificarea bugetului local pe anul 2022 şi apoi s-a votat aprobarea bugetului local pentru acest an.

De asemenea, au existat şi câteva proiecte legate de PUZ-uri care au fost adoptate de către reprezentanţii Consiliului Local Municipal Constanţa.

În cadrul şedinţei noul consilier local, Marius Tulică, a depus jurământul. Grupul consilierilor PSD a iniţiat două proiecte extrem de importante pentru partea socială a oraşului Constanţa. Unul dintre ele este proiectul de hotărâre privind sprijinirea persoanelor diagnosticate cu depresie, „Stop depresia. Împreună pentru o comunitate sănătoasă”. Aici, liderul consilierilor PSD, Costin Răsăuţeanu, a avut o intervenţie. „Știu că a trecut prin comisii, acest proiect este depus de ceva timp, faptul că se află pe ordinea de zi ne arată că lucrurile intră într-o normalitate. E un proiect care vine să răspundă unor nevoi de activitate, cum este depresia, cu care se confruntă multe persoane, care din cauza situațiilor precare sau a crizelor economice, a războiului, au făcut ca cifrele să explodeze. Cifrele pe depresie în ceea ce privește mamele sunt îngrijorătoare. Considerăm că acest proiect este unul benefic”, a spus consilierul.

Al doilea proiect al celor de la PSD este proiectul „Bebe Trusou”. Costin Răsăuțeanu a spus că acest proiect vine cu un sprijin de 2.000 de lei pentru proaspeții părinți.

„Trebuie să există o atenție din partea direcției în implementarea lui, pentru a ne asigura că aceste produse vor fi achiziționate în interesul nou-născuților”, a spus Răsăuțeanu. Ambele proiecte au trecut cu unanimitate de voturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6877 secunde