Proiectele cu fonduri europene vor fi terminate cu bani de la bugetul județean

192
1
Proiectele cu fonduri europene vor fi terminate cu bani de la bugetul județean - proiectefondurieuropeneconsiliul-1449596262.jpg

Articole de la același autor

Toate proiectele din județul Constanța care au fost începute încă din 2013 cu bani de la Uniunea Europeană, dar care nu pot fi terminate până la sfârșitul acestui an vor fi finalizate cu bani de la bugetul județean.

Ca să regleze această problemă, consilierii județeni s-au reunit, ieri, de la ora 12.00, în ședință extraordinară, la Sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța.

Practic, aleșii au votat pentru finalizarea mai multor proiecte începute cu fonduri europene și au stabilit ca dată certă de finalizare luna iunie 2016. În plus, ei au aprobat și cheltuielile necesare terminării obiectivelor.

Proiectele aflate în vizorul aleșilor sunt: "Creșterea atractivității turistice a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța", "Centrul multifunc-țional educativ pentru tineret", "Extin-dere UAMS Agigea prin înființarea unui centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer", "Centrul de excelență în turism și servicii Tomis", "Centrul productiv meșteșugăresc pentru susținerea activităților turistice și de agrement Ovidiu", "Modernizarea drumului județean între Ovidiu - Poarta Albă DJ 228A", "Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Eforie Sud" și "Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava".

Comentează știrea

Specialist in scheme de operare
9 decembrie 2015
Mod de operare "B"

Incepi un proiect cu fonduri europene,nu-l finalizezi pana la data limita ca sa ai motiv sa ceri finantare din bani publici.Din banii publici ai liber la furat.Apoi se aplica modul de operare A1 sau A2.Mortul de la groapa nu se mai dezgroapa.Despre modul de operare A1 sau A2,in lectia viitoare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4549 secunde