Propunerea de organizare a unui referendum privind Cazinoul, pe ordinea de zi a ședinței CL

206
Propunerea de organizare a unui referendum privind Cazinoul, pe ordinea de zi a ședinței CL - gigichiru-1352997969.jpg

Demersul co-președintelui Alianța România Dreaptă, Christian Gigi Chiru, și a celor care au semnat pentru salvarea Cazinoului Constanța a înregistrat o primă victorie. Mai exact, Consiliul Local a fost forțat să introducă pe ordinea de zi a ședinței din data de 20 noiembrie,  clarificarea situației Cazinoului, în sensul organizării unui referendum pe această temă.


Cu toate acestea, Chiru este nemulțumit deoarece termenul privind organizarea ședinței nu este în concordanță cu legea.
"Inițiativa Consiliului Local apare ca un gest de rea–voință în condițiile în care, pentru a putea organiza referendumul simultan cu alegerile parlamentare, era necesară convocarea ședinței cu două zile mai devreme.

 Convocarea pe data de 20 noiembrie și nu pe 18 noiembrie dovedește refuzul Consiliului Municipal de a-i consulta pe constănțeni cu privire la soarta simbolului Constanței", a declarat Christian Gigi Chiru.

 
El a mai precizat că, din acest motiv, mâine, 16 noiembrie, la ora 13.00, va merge împreună cu o parte dintre susținătorii acestui demers pentru a depune semnăturile strânse de la constănțeni pentru salvarea Cazinoului la Registratura Primăriei din City Park Mall.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4545 secunde