PSD va face plângeri penale miniştrilor care au avizat sume doar primarilor liberali

331
PSD va face plângeri penale miniştrilor care au avizat sume doar primarilor liberali - marcelciolacu-1608480055.jpg

Articole de la același autor

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a anunțat, ieri, că PSD va ataca la contencios administrativ Hotârârea de Guvern prin care sunt alocate din fondul de rezervă sume importante doar administrațiilor conduse de membrii ai PNL. Totodată, el a spus că social-democrații vor face un demers penal împotriva miniștrilor care au avizat această HG.



„Guvernul a emis o HG prin care a împărțit sume importante doar administrațiilor conduse de membrii ai PNL. Este o mită, după ce acum o lună de zile a existat, la fel, un HG printr-o mită electorală către administrațiile PNL, aceasta este o mită ca primarii PNL să-l susțină în continuare pe Ludovic Orban de a fi președintele PNL. Am luat hotărârea în cadrul Consiliului Politic Național să atacăm, atât la contencios administrativ, această HG, să solicităm o ordonanță de suspendare a aplicării HG și să facem un demers penal către miniștrii care au avizat această HG. Mi se pare corect ca după 30 de ani această practică să înceteze. Nimeni, niciodată, niciun prim-ministru și niciun Guvern nu și-a permis așa ceva. Acest lucru s-a întâmplat de trei ori sub guvernul domnului Orban”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.


Reamintim că Guvernul a alocat, joi, peste 876 de milioane de lei din Fondul de rezervă unor unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale, pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare până la sfârșitul anului 2020, precum și pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului, pentru luna noiembrie 2020.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4703 secunde