PSRO se reunește la Eforie Nord

256
PSRO se reunește la Eforie Nord - psro-1441704409.jpg

Articole de la același autor

Partidul Social Românesc organizează, în perioada 10-13 septembrie 2015, Conferința Națională PSRO "Momentul T0 în politica românească. Ce urmează?", aceasta fiind prima serie de workshopuri tematice și de training ale PSRO. Evenimentul va avea loc la Eforie Nord, Complex Dunărea.


La conferință vor participa membri și simpatizanți ai PSRO din toată țara. Speakerii evenimentului sunt reprezentanți ai mediilor profesionale, academice, ai sindicatelor și ai mass-media. Invitatul de onoare este Matt Carter, CEO Message House și consultant la Penn, Schoen and Berland.


Cu această ocazie va avea loc și lansarea metodei de dezbatere publică a PSRO. Partidul Social Românesc susține integrarea profesionaliștilor în clasa politică, crezând cu tărie că ei sunt cei care pot oferi soluții la problemele cu care se confruntă societatea. Din acest motiv, la toate dezbaterile publice, PSRO aduce la masa discuțiilor, pe lângă profesioniștii care sunt deja membri ai partidului, și alte voci influente care pot schimba în bine țara noastră și de la care noi, ca națiune, avem de învățat, considerând că un dialog constructiv, alături de un Nou Proiect de Țară reprezintă cheia dezvoltării României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1373 secunde