Radu Mazăre, despre scăderea facturilor la încălzire

841
7
Radu Mazăre, despre scăderea facturilor la încălzire - primar-1411047297.jpg
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a vorbit, astăzi, despre scăderea facturilor la încălzire pentru cei care beneficiază de subvenții, astfel că 30 de mii de familii ar putea primi, din această iarnă, ajutor pentru plata căldurii. Primarul a explicat că dorește să ia baza de date de la Ministerul de Interne pentru a putea face o simulare pentru majorarea subvenției și la alte persoane decât cele care primeau până acum, informează Adevărul.

"Ne chinuim de o lună și jumătate ca să iau de la Ministerul de Interne baza de date cu cetățenii din Constanța. După ce am avut fel de fel de schimburi de hârtii, că așa-i cu funcționarii în România, cu teama lor, cu șefa care gestionează baza de date și care n-a vrut să ne-o dea, am vorbit într-un final cu ministrul Oprea și l-am rugat să-mi dea baza de date ca să fac simulare pentru majorarea subvenției și altor persoane în afară de cele care primesc acum. Am promisiunea că în câteva zile o să avem această bază de date. Intenționez să scădem facturile pentru toți cei care au primit, în ultimii ani, subvenție de la Primărie, cu 10 la sută și, în plus, cam încă 20.000 de familii prin creșterea plafoanelor, și să vedem și pe la condițiile de acordare. De asta îmi trebuie baza de date ca să putem face simulare", a declarat Radu Mazăre.

De asemenea, edilul a mai declarat că după ce Consiliul Local va primi alte acțiuni, la Administrația Porturilor Maritime Constanța, banii încasați pe dividende vor fi folosiți pentru o nouă scădere a facturii, citează realitatea.net.

Comentează știrea

sa moar.a-n. chi.nuri
18 septembrie 2014
sa mo.ara ma. .ta

Mazare = Si fi lis. = Mi ze.r ie = Ghe tou' = Mai da nezi

gogu
18 septembrie 2014
subventii pt tigani

in tara asta se incurajeaza lenea si hotia. subventiile se dau pt tigani si pt cei care nu vor sa munceasca sau sa-si declare adevaratele venituri. sunt si familii care o duc ft greu, chiar daca au venituri din munca lor, dar sunt prea putine la numar fata de cele care traiesc pe spinarea celorlalti. de exemplu, in afara celor care nu fac nimic toata ziua in afara sa fure si sa insele, sunt cei care au firme si nu isi declara veniturile adevarate. sunt angajati in firmele respective, asa ca e usor sa ia o adeverinta de salariat si sa arate ca are doar 1.000 lei/luna, iar in fata blocului au cate 2-3 masini.

bobo
18 septembrie 2014
sigur ?

Sigur nu pentru viitoarele alegeri trebuie baza aia de date, de te agiti tu asa de mult ?

Tila
19 septembrie 2014
Baza de date ?

Alo , domnu' Mazare ? Nu vrei sa te mutzi la cei pe care-i sumpatizezi : Cuba , Venezuela .Ce te chinui aici ?

Tila
19 septembrie 2014
Baza de date ?

Alo , domnu' Mazare ? Nu vrei sa te mutzi la cei pe care-i sumpatizezi : Cuba , Venezuela .Ce te chinui aici ?

dana
19 septembrie 2014
Munca de calitate (operator online)

si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email [email protected]

dodo
19 septembrie 2014
ne prosteti asa pe toti

in lo sa dai subventiile alea doar la anumiti oameni de ce nu scazi la toti gigacaloria.. NU suntem cu totii cetateni

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol grandios în stațiunea Mamaia
Pagina a fost generata in 0.9019 secunde