Raluca Turcan : USL nu stă atât de confortabil în sondaje

1058
1
Raluca Turcan : USL nu stă atât de confortabil în sondaje - 2230turcan-1329824330.jpg
Uniunea Social Liberală nu stă atât de confortabil în sondaje, semnele de răzgândire ale USL în privința grevei parlamentare și a semnării tratatului de stabilitate UE fiind o dovadă în acest sens, a apreciat astăzi, într-un comunicat de presă, deputatul PDL, Raluca Turcan, președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților.

"Dacă USL se răzgândește, nu a făcut acest lucru din responsabilitate politică, așa cum ar fi trebuit, ci siliți de românii care le-au arătat pe cifrele din sondaje că nu le mai aprobă chiulul parlamentar cu plată, că nu le mai aprobă lipsa de responsabilitate față de teme economice vitale, că nu le mai aprobă demagogia și că cer la fel, de la toate partidele, moderație. Și cu pseudo-greva din Parlament și cu boicotarea măsurilor economice de stabilitate, USL a arătat același joc politic demagogic, gol de substanță", a precizat Raluca Turcan.

Ea consideră că USL începe să dea înapoi și cu greva parlamentară, iar liderul PNL începe să fie neconvingător.

"În plus, USL începe să se codească și să dea înapoi și cu greva parlamentară plătită și cu tergiversarea încăpățânată a tratatului UE, pentru că intempestivul domn Antonescu este lăsat pe rând, de izbeliște de liderii PSD care se gândesc că liderul PNL începe să semene tot mai mult cu un politician neconvingător pentru români", a mai precizat deputatul democrat liberal.

Raluca Turcan spune că USL s-a dovedit o forță politică fără proiect, care "patinează în sondaje".

"USL care s-a dovedit o forță politică fără proiect și cu politicieni necopți, patinează în sondaje, nicidecum nu stă liniștit pe vârf de munte, iar faptul că PDL - de la momentul protestelor de stradă încoace - face eforturi reale să arate dorința clară de asumare și de dialog politic și social, poate reda treptat românilor, încrederea în drumul înainte", a mai spus Raluca Turcan.

Comentează știrea

rex
21 februarie 2012
woody, ciocanitoarea

Sa mori tu! Cine va mai crede pe voi JAVRE NERUSINATE ,o sa vedeti voi cum isi indreapta romanii privirea spre CIUMA PORTOCALIE la alegeri, atunci se va vedea cine va mai crede in minciunile si hotiile voastre.

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Greva parlamentarilor USL continuă
Pagina a fost generata in 1.0862 secunde