Rareș Bogdan explică de ce Ucraina trebuie susținută necondiționat

464
2
Rareș Bogdan explică de ce Ucraina trebuie susținută necondiționat - raresbogdann-1677506300.jpg
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan afirmă într-o postare pe Facebook, că dacă Ucraina cade, suntem în pericol toţi iar susţinerea necondiţionată a Armatei ucrainene este singura şansă de a evita o dramă şi mai mare.

„Dacă Ucraina cade, suntem în pericol toţi! Susţinerea necondiţionată a Armatei ucrainene este singura şansă de a evita o dramă şi mai mare. Nu e cazul să ne întrebăm ce avem de câştigat, oameni buni! Se joacă securitatea UE aici, ucrainenii mor pe front să-şi recupereze ţara, dar şi ca să apere Uniunea Europeană. Chiar dacă aceasta a greşit cumplit, după anexarea Crimeei!”, spune europarlamentarul PNL.

Rareş Bogdan a continuat să dea explicaţii pe această temă.

„Să facem puţină cronologie, ca să nu pierdem din vedere de ce este UE obligată să repare o eroare istorică ale cărei costuri le plătesc copiii ucraineni: februarie 2014: demis de parlament, Ianukovici fuge în Rusia, Putin vorbeşte de o lovitură de stat şi face primele ameninţări cu utilizarea forţei ca ultimă soluţie pentru a nu pierde Ucraina din sfera de influenţă; martie 2014, Putin anexează Crimeea şi umple estul Ucrainei de vectori ai propagandei. Iar rebelii pro-ruşi, înarmaţi de Putin, preiau administrativ Doneţk; mai 2014 - separatiştii proclamă independenţa regiunilor Luhansk şi Doneţk, după un referendum ilegal. Începe un proces intens de rusificare”.

Comentează știrea

PaPaGal Bogdan
27 februarie 2023
Doar ei

Se vede ca este un "Pupindosist Bodoganist"! Sa-i susținem pe ce pentru care Rromanicca trebuie sa dispara, caci romani nu exista??!!!

EUGEN
28 februarie 2023
gaze DE STRUT

parerile lui RARES BOGDAN gaze de strut ,asta toata cariera lui politica bazata pe pupat PIATA INDEPENDENTEI /DACA AM AJUNS UNBE AM AJUNS SI DIN CAUZA OAMENILOR CA EL NISTE SLUGII ALE BRUXLL

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9104 secunde