VIDEO: Rareș Bogdan a "scăpat porumbelul" despre averea sa. Cât de bogat este politicianul acum

409
1
VIDEO: Rareș Bogdan a
Rareș Bogdan a dezvăluit recent detalii mai puțin cunoscute despre viaţa sa personală. Invitat de Codin Maticiuc la podcastul său, politicianul a mărturisit că soția sa este foarte bogată,deoarece e fiică de milionar.


Potrivit Antena3.ro europarlamentarul a mărturisit și că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, unele având o valoare foarte mare.

Rareș Bogdan se mândrește și cu ceasul primit chiar de la soţia sa, Florina Bogdan, și a povestit cum l-a pierdut într-un aeroport din Turcia.

"Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult? Mi l-a luat de un Revelion, când am fost la ski în Elveția. Tatăl ei i-a alimentat cardul, a avut și ceva bani cash. Mi l-a cumpărat. Cred că făcusem ceva fapte bune în anul ăla. L-am pierdut de vreo două ori.


Ultima dată l-am pierdut anul ăsta, pe aeroport în Istanbul. Plecam în Turcia, în Antalya. Cu copil mic, de doi ani, cu soacră, cu soție.... L-am pus în tăviță și a căzut. Mi-am dat seama că l-am pierdut când m-am urcat în avion. Am ajuns la hotel. Am vorbit cu managerul hotelului și i-am spus că vreau să fac o cerere. Au luat imaginile de pe camere și au văzut că un agent a luat ceasul. La trei zile, mi-au trimis ceasul la hotel, într-un pachețel", a povestit Rareș Bogdan.
Comentează știrea

Riomondvus
5 aprilie 2022
Riomondvus

Sensitive touch rasprekrasnoy girls will flow through your body, dipping in depth boundless the ocean pleasure. In the quiet slip, donating your skin kisses, prelestress envelops the warmth of one's body. You will be surprised at, which sea bliss today it is possible to feel fromnude massage in Midtown. In school sensual massage women will hold erotic 4hands massage. Similar swedish massage, as in principle, and relaxation, influences on some area human body, this give a chance male gain strength. Dear gentlemen! Systematically visiting the four hands massage for clients, you guarantee himself excellent sexual relaxation. And while, french massage and not violates practically any prohibitions, for the reason it's not about sexual contact. [url=https://japanesemassage.evenweb.com/]Популярные платформы для создания блога ТОП бесплатных[/url]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.551 secunde