Rareş Bogdan: „Pentru ţară trebuie să treci peste orice, indiferent de incompatibilităţi”

117
Rareş Bogdan: „Pentru ţară trebuie să treci peste orice, indiferent de incompatibilităţi” - raresbogdan-1636396045.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, luni, că negocierile sunt deschise atât cu PSD cât și cu USR, dar o majoritate largă poate fi formată doar cu PSD și cu UDMR.

„Noi vom discuta atât cu USR, cât și cu PSD. O să luăm decizia corectă, pentru a încheia criza politică. Oamenii sunt exasperați. Ținem deschise negocierile. Aritmetica e dură și clară. Pentru o majoritate mai avem nevoie de 9 parlamentari, de la minorități, neafiliați sau de la domnul Orban, asta pentru o majoritate cu USR. Cu PSD e mai simplu, ajungem la o majoritate largă cu UDMR. Sunt alte incompatibilități, dar pentru țară trebuie să treci peste orice”, a spus Rareș Bogdan.

După ce liderul liberalilor, Florin Cîțu anunța că PNL vrea ministerul Finanțelor, iar pe surse au apărut informații că partidul ar fi gata să cedeze ministerul Justiției, Rareș Bogdan a declarat că PNL nu va renunța la acest minister.

„Reforma justiției este pentru noi un punct nodal, nu vom opri sub nicio formă reforma în Justiție. PNL nu va ceda Justiția și vom veni cu o propunere care va fi acceptată de toată țara. PNL este singurul partid care poate garanta că reforma în justiție va continua”, a spus Rareș Bogdan.

Acesta a precizat că și ministerul Dezvoltării, al Educației și al Agriculturii sunt ministere importante pentru liberali. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6201 secunde