Răsturnare de situație în Primăria Constanța. Din adversari politici au devenit parteneri

576
2
Răsturnare de situație în Primăria Constanța. Din adversari politici au devenit parteneri - mihaipetre2-1474041070.jpg

Articole de la același autor

Fostul consilier județean din partea PD, Mihai Petre, a devenit, începând cu data de 15 sep-tembrie, mâna dreaptă a primarului Constanței, Decebal Făgădău. Concret, Petre este noul consilier personal al șefului administrației publice locale din Constanța.


Fost adversar politic al administrației Mazăre, Mihai Petre susține că a făcut acest pas deoarece este convins că poate face o schimbare pozitivă în administrație numai dacă se implică din interior. El a mai spus că speră ca, prin noua sa calitate, să poată înlesni aplicarea programului său de guvernare locală, pe care l-a elaborat înaintea campaniei electorale pentru alegerile din 5 iunie.


Mihai Petre a trecut prin mai multe partide, respectiv, PD, Forța Civică, M10. În urmă cu câteva luni, el a intenționat să candideze pentru funcția de primar al Constanței din postura de independent, însă a renunțat pe motiv că nu a reușit să strângă semnăturile necesare candidaturii.


Comentează știrea

jiji
17 septembrie 2016
b

Curve pe toate drumurile.

MIHAI
17 septembrie 2016
SLUGA LA DARLOAGA

Gargaragiu de profesie fara , s-a plimbat cu birja traseismului prin toate partidele cu speranta ca va da lovitura cea mare , punand mana pe o funcctie de la presedinte de oranizatie sau primar , in sus sau si mai sus . Traseismul este ceva care determina musca sa zboare in gradina vecina atrasa de mirosul florilor si se opreste in drum ispitita de un scuipat cleios pe care-l va savur cu nesat . Acest tanar fara viitor , cu destule calitati , nerabdator sa sara peste " etape " , a ajuns sluga la darloaga . in paralel cu un soi de prostitutie politicianista , oferindu-se primului venit in speranta ca se va alege cu ceva consistent . Avem dovada ca nu intodeauna tinerii din politica romaneasca reusesc sa realizaze ceva . Pana acum , acest domn care se teme de brici , n-a realizat nimic si crede ( cu naivitate ? ) ca noul sau patron va binevoi sa-i puna marele sau plan in practica . Si la urma urmei , poate ca are dreptate . Poti sa te plimbi pe la toate partidele , nefiind nicio diferenta intre ele . La ce folosesc astazi doctrinele , ideologiile , programele , convingerile si cinstea ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4733 secunde