Reacția edilului Decebal Făgădău referitoare la solicitarea ministrului Justiției de revocare a șefei DNA

505
5
Reacția edilului Decebal Făgădău referitoare la solicitarea ministrului Justiției de revocare  a șefei DNA - reactiadecebalfagadau1-1519406384.jpg

Articole de la același autor

Edilul Constanței, Decebal Făgădău, a fost întrebat, vineri, după ședința Consiliului Local Municipal Constanța, ce părere are despre propunerea de revocare din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Primarul a răspuns că este convins că, în toată această situație privind revocarea șefei DNA, vor fi urmați pașii legali și, printre rânduri, a afirmat că un cuvânt de spus ar trebui să aibă și partenerii externi ai României.

"Am citit și pot să fac o singură observație. Am văzut că astăzi se reflectă în tot spațiul public două poziții care sunt tranșante și ireconciliabile. Am convingerea că nu toată lumea din rândul Opoziției critică propunerea ministrului Justiției, așa cum am convingerea că, nici toată lumea din rândul puterii nu susține această decizie. Sunt convins că se vor urma pașii legali. Aici specialiștii ar trebui să vorbească, nu să ne antepronunțăm. Eu, ca om politic, nu am competențe să vorbesc despre justiție. Nici măcar să înțeleg cum funcționează tot sistemul juridic din România. Am văzut, însă, că sunt păreri foarte tranșante și care spun că, uite, puterea zice ceva și opoziția zice altceva, ori, în realitate, știm că lucrurile nu sunt chiar așa. Singurul lucru pe care mi-l doresc anul acesta este să ne amintim că avem de respectat memoria înaintașilor, avem Centenarul și împlinirea a 140 de ani de Dobrogea, dar și că trebuie să ne raportăm la seriozitatea cu care partenerii noștri strategici se uită la România. Avem parteneriate strategice atât cu Statele Unite ale Americii, cât și cu alte state importante. Și, înainte de toate aceste discuții, ar trebui să ne menținem angajamentele și să fim serioși în relația cu Uniunea Europeană, cu NATO și cu partenerii noștri", este de părere Decebal Făgădău. 

Comentează știrea

MIHAI
24 februarie 2018
ORACOLUL DE LA PRIMARIE

Primarele nostru iubit, urmasul la tron al lui Mazare, se vrea profet si vorbeste in doi peri ca profeteaza Pythia de la Delfi.care facea profetii de genul : daca nu vei pleca nu vei ajunge si daca ajungi inseamna ca ai plecat. Ceva mai prudent decat alti pesedisti guralivi, dl Decebal ( nume predestinat) declara ca revocarea celei care a devenit prima eroina in viata, dupa Dna Andronescu despre care putem spune fara a gresi ca " de mortuis nil nisi bene" trebuie sa urmeze caile intortochiate numite legale, ( necunoscute sunt caile Domnului) dar deplasarea sa tina cont si de parerea partenerilor sexual-politici ai Romaniei. Deasemenea, este de parere ca in ambele tabere existente sunt unii pentru si altii contra, Va dati seama pe ce se bazeaza aceste pareri daca asa dupa cum declara cu toata sinceritatea care-l caracterizeaza ca pesedist, el nu prea se pricepe la probleme de justitie fiind doar un simplu om om politic. Da, afirmatia ar fi corecta si sincera daca ar fi un simplu cetaten. Dl primar uita ca este "primus inter pares" si daca dsa nu se pricepe la asa ceva, ne putem da seama cat ne pricepem noi astia multi si prosti. Si potrivit traditiei politicianiste, ne departeaza de subiectul arzator si la ordinea zilei si ne aminteste ca trebuie sa lasam moarta chestia cu justitia si sa ne ocupam de Centenar si de Dobrogea, plini de incredre siu optimism ca daca suntem ascultatori avem sansa sa primim cu ocazia fiercarui eveniment cate o strachina de fasole cu carnati. Avand si oarecare rezerve si indoieli, vine cu argumentul suprem ca suntem in parteneriat cu toate marile puteri ale lumii si ca trebuie sa ne mentinem angajamentele. Trebuie sa recunoastem ca dl Fagaduiala are stofa de mare om politic, cum de fapt sunt astazi toti liderii de partide din romania si in special parlavragii din Parlament. Si uite asa, s-a ajuns de la Kovesi la probleme istorice nationale si internationale la care dl primar se pricepe la fel ca in problemele de justitie, adica ca (sic) purcelul la portocale.

Joaca tare ....
24 februarie 2018
Baiatul asta promite.

Are simtul mirosului bine dezvoltat.Fagadau simte mirosul de hoit politic de la distanta.Ca musca aia verde.Musca verde simte mirosul de hoit de la 4-5 km distanta.Fagadau nu se pune rau nici cu ai lui din PSD dar nici cu Opozitia.Are si un "text" bine gandit........"Eu,ca OM POLITIC,nu am competențe să vorbesc despre justiție"......Stimata doamna Andreea Perhaita am impresia ca v-ati inteles cu Fagadau.I-ati pregatit intrebarea dar si raspunsul.I-ati pus in ghiozdan pana si biscuitii cu lapte,ca la scoleri.In tot cazul i-ati ridicat mingea la fileu.Vedeti de ce v-am acuzat noi de complicitate cu PSD ? Fagadau simte ca cineva va pierde din toata inclestarea asta dura dintre doua forte politice.Fagadau va castiga prin "reactia" asta din presa indiferent de cine va pierde....Sa amintim cateva exemple din istorie ,chiar daca intr-un fel sau altul nu sunt comparabile cu persoana si functia lui Fagadau.In anul 1968 ,la invadarea Cehoslovaciei de catre rusi,Ceausecu si-a jucat cartea vietii lui.A ramas un comunist feroce, prieten cu URSS, dar si-a asigurat sprijinul si simpatia Occidentului prin atitudinea lui fata de invazie.Vezi vizita la Londra...prietenia cu americanii...etc.Al doilea exemplu este Mazare.Mazare a fost un antipesedist feroce, doar la suprafata,declarativ.L-a ciufulit pe Iliescu in fiecare zi ,din anii '90.Dar si-a facut prieteni si in PSD,la nevoie.Si "nevoia" lui de a fura a venit in anul 2001 cand ne-a tradat si intrat in PSD.De mentionat ca atat Ceausescu cat si Mazare au fost doi dictatori ,unul mai mare,altul mai mic.Ati vazut cum se finiseaza imaginea unui politician cu ajutorul presei ? Prin MANIPULARE SUBTILA.Cititorule,ai simtit ceva ? Te-a durut ? Citind "reactia" lui Fagadau unii dintre voi ati simtit ceva in fund.Parca a fost o piuneza,dar nu i-ati dat importanta.Parca arata mai bine imaginea lui Fagadau dupa "reactia" referitoare la solicitarea ministrului Justiției de revocare a șefei DNA.Fagadau e mai simpatic ,este de-al nostru,este om de omenie.Chiar arata mai bine.Felicitari doamna Andreea ! Presa te ridica presa te ingroapa.

europeanu
24 februarie 2018
Hotii la parnaie !

pentru mine personal hotul de fagadau este si ramane urmasul hotului mazare. Un analfabet cu ochelari de intelectual de Beidaud. Si nu prea ma intereseaza ce se scrie in ziare despre animal. Un hot ordinar. Atat.

Răspuns la: Baiatul asta promite.
Adăugat de : Joaca tare ...., 24 februarie 2018
Are simtul mirosului bine dezvoltat.Fagadau simte mirosul de hoit politic de la distanta.Ca musca aia verde.Musca verde simte mirosul de hoit de la...
Mesterul;
5 martie 2018
Manole

Bibicule, esti tare !! Era de asteptat totusi sa nu inteleaga cum functioneaza sistemul juridic din Romania, mai ales ca el nu stia nici cum ar trebui sa functioneze...

io dixit
9 martie 2018
curios tare!

oare de ce articolele lui Andreea PERHAIȚĂ, cu grafie franceza, sint pufoase cind se refera la primaria constanta si primarul fagdau in particular? ceva interese, sau doar o afinitate psd-ista andreei?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6436 secunde