Rectificarea bugetului local, aprobată de consilierii din Medgidia

174
Rectificarea bugetului local,  aprobată de consilierii din Medgidia - medgidiasedintacl-1504198214.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit, recent, în ședința ordinară a lunii august, în cadrul căreia au fost dezbătute șase proiecte de hotărâre, înscrise pe ordinea de zi. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct, s-a aprobat rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017. Propunerea a avut în vedere suplimentarea prevederilor capitolului "Depozite speciale pentru construcții locuințe", "Locuințe, servicii și dezvoltare publică" și diminuarea capitolului "Cultură, recreere și religie". Lista de investiții a fost completată cu pozițiile "Locuințe sociale str. Dezrobirii lot 1" și "Modernizarea, extinderea și optimizarea consumului energetic - sistem de iluminat public în municipiul Medgidia". La punctul următor, s-a aprobat contul de execuție al bugetului local și al instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul II al anului 2017.

De asemenea, aleșii locali au mai aprobat repartizarea a două locuințe situate în bloc ANL, conform ordinii din lista de priorități.

La ultimul punct, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind încheierea unui contract de servicii de asistare, consiliere și reprezentare juridică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2092 secunde