Renumitul Goran Bregovic, invitatul special la Ziua comunei Albești

421
Renumitul  Goran Bregovic, invitatul special  la Ziua  comunei Albești - albesti2-1495729754.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice din comuna Albești organizează, duminică, 28 mai, începând cu ora 13.30, pe Valea Albeștiului, cel mai important eveniment al anului pentru cetățenii localității. 


"Ziua Comunei Albești" este sărbătorită an de an, fiind o acțiune cultural-artistică de care se poate bucura orice cetățean din județul Constanța și nu numai. 


Pe scena special amenajată vor urca Elena Plătică, Ion Drăgan, Cristina Turcu Preda, Nicu Paleru, Mihai Trăistariu, Ansamblul "Plai de Dor" din Albești, Ansamblul de dansuri grecești "Astras", Ansamblul de dansuri și muzică rusești și lipovenești "Galuboe More". Invitatul special al evenimentului este cel care promovează muzica balcanică în Europa și în toată lumea, Goran Bregovic. 


"Ziua Comunei Albești este cea mai importantă sărbătoare a localității, simbol al comunității locale, prin care transmitem din generație în generație tradițiile și valorile locale. Ziua Comunei celebrează ani de atestare documentară, astfel propagăm și menținem viu respectul față de actele și faptele strămoșești, motivul pentru care noi existăm astăzi. Cu efort, atenție și implicare, realizăm un eveniment cultural de însemnătate, nu numai la nivel local sau regional, ci chiar la nivel național, un spectacol unic și original, armonios, complex și complet ce îmbină arta, cultura, istoria, educația. Este momentul oportun pentru multiculturalitate, în care surse de valoare culturală națională și internațională vor acționa împreună pentru cel mai mare eveniment festiv al localității", a spus primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2999 secunde