Revoltă la USR-PLUS după ce s-a aflat suma care va fi cheltuită pentru beculeţele de sărbători. "Tichia de mărgăritar a lui Chiţac devine iresponsabilă"

2456
Revoltă la USR-PLUS după ce s-a aflat suma care va fi cheltuită pentru beculeţele de sărbători.

Articole de la același autor

După ce primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, s-a hotărât să achiziţioneze beculeţe de sărbători în valoare de 1 milion de euro, au apărut şi primele reacţii din partea celor de la USR-PLUS.
Într-un comunicat de presă, USR-PLUS Constanţa transmite că formațiunea politică este revoltată vizavi de ceea ce urmează să se întâmple la finalul acestui an.
"1 MILION € cheltuie primarul Chițac anul acesta pentru beculețe de sărbători! Din pix. Pentru că poate.
USR solicită anularea urgentă a procedurii acestei achiziții halucinante.

Această cheltuială este complet imorală. În condițiile în care spitalele sunt dotate precar. Ținând cont că primăria a primit 4M€ ajutor pentru căldură de la bugetul de stat. Iar până ieri primarul cerea bani de la constănțeni pentru întreținerea spațiilor verzi.

Tichia de mărgăritar a primarului Chițac devine nu doar imorală, ci complet iresponsabilă.

Ce spunea primarul Chițac anul trecut: “nu cred că putem vorbi de cheltuirea a peste 1 milion de euro pentru decorațiunile de sărbători. Pentru că nu sunt paturi în spitale, nu sunt măști si mănuși suficiente, ne lipsește personalul medical. Este un an în care decesele umbresc viața cotidiană și ne arată câte lipsuri avem. Spitalele, școlile și liceele, terenurile de sport și parcurile ar fi arătat altfel dacă bugetul acestei instituții ar fi avut alte priorități!”

Domnule primar, între timp ați rezolvat problemele din spitale, din școli, din întreg orașul?", se arată într-un comunicat emis pe pagina oficială de Facebook USR Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4597 secunde