România trimite militari cu blindate Piranha în Bosnia-Herțegovina. Anunțul Ministerului Apărării

245
România trimite militari cu blindate Piranha în Bosnia-Herțegovina. Anunțul Ministerului Apărării - blindate-1645974154.jpg

Articole de la același autor

România a suplimentat contribuția la misiunea Eufor Althea prin activarea rezervei pentru Bosnia și Herțegovina. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării Naționale.


Ministerul Apărării Naționale anunță că 27 de militari ai companiei de infanterie din cadrul Rezervei Intermediare pentru Operația EUFOR ALTHEA, generată de Batalionul 22 Infanterie „Romanați” din Caracal (aflat în subordinea Brigăzii Multinaționale de Sud-Est din Craiova), au ajuns astăzi, 27 februarie, în teatrul de operaţii din Bosnia şi Herţegovina.

Potrivit Realitatea.net militarii reprezintă detașamentul precursor și vor fi urmați, la sfârșitul săptămânii viitoare, de alți 107 militari din aceeași companie, care vor avea în dotare mijloace tehnice blindate – PIRANHA III C.


Cei 134 de militari se adaugă celor 69 de militari români care desfășoară în prezent misiuni în teatrul de operații din Bosnia și Herțegovina.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5863 secunde